Oppo îți schimbă din nou opinia despre chinezării, cu Oppo R15x și R17 Pro

Oppo îți schimbă din nou opinia despre chinezării, cu Oppo R15x și R17 Pro

Oppo este unul dintre brandurile chinezești cele mai populare ale momentului, chiar dacă a ieșit la iveală în urmă cu câteva zile că a înșelat rezultatele obținute în 3DMark de către telefoanele sale de vârf.

La fel ca în cazul altor producători asiatici de mobile, Oppo își lansează telefoanele în mai multe variante, pentru diferite piețe de pe mapamond. De această dată, este vorba de o alternativă pentru Oppo K1. Noul smartphone este intitulat Oppo R15x și are câteva particularități în comun cu K1, lansat în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Noul terminal este construit în jurul unui ecran cu o ramă infimă pe trei dintre cele patru margini. Este vorba de un panou AMOLED de 6,4 inci. În partea de sus are o crestătură de forma unei picături. În spatele ecranului, deși nu vorbim de un telefon de top, se ascunde un cititor de amprente. Acesta din urmă pare să fie furnizat de Synaptics. Conform specificațiilor Oppo, R15x va avea o un raport de 91% între suprafața utilizabilă a ecranului și partea din față a telefonului.

Camera frontală a telefonului este de 25 megapixeli cu câteva particularități asistate de AI. Pe partea din spate, este o combinație între o cameră de 16 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli. Sistemul de operare preinstalat este Android Oreo mascat de Color OS 5.2. Oppo R15x are 6 GB RAM și 128 GB de memorie internă. Prețul de achiziție este de aproximativ 310 euro, iar telefonul va fi disponibil cu două finisaje – Nebula și Ice/Glacier. Oppo R17 Pro lansare

Oppo R17 Pro a fost anunțat în luna august a acestui an, dar la momentul respectiv nu avea nicio dată de lansare. Acum știm că va ajunge în magazine pe 11 noiembrie. În prima fază, se va comercializa doar în China, la un preț de aproximativ 540 de euro pentru o configurație unică format din 8GB RAM și 128GB memorie internă.

Ca o scurtă reîmprospătare a specificațiilor, telefonul este construit în jurul unui AMOLED de 6,4 inci cu o rezoluței de 1080 x 2340 pixeli. Are o crestătură de tip picătură în partea de sus a ecranului, iar acolo ascunde o cameră de 25 megapixeli cu F/2.0 pentru selfie-uri. Partea de procesare este asigurată de un SoC Snapdragon 710, în timp ce acumulatorul este de 3700 mAh.

Pe spate are trei camere. Prima este de 12 megapixeli cu F/1.5-2.4 la fel ca Galaxy Note 9. A doua este de 20 de megapixeli, în timp ce a treia este o cameră 3D pentru niște funcții avansate de realitate augmentativă. Pentru că este compatibil cu tehnologia Super VOOC, ar trebui să se încarce în aproximativ 40 de minute de la zero 100%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: