OnePlus 6T are o dată oficială de lansare: ce specificații are telefonul

OnePlus 6T are o dată oficială de lansare: ce specificații are telefonul

OnePlus este unul dintre producătorii mai micuți din piața de mobile care reușește să-și mențină relevanța cu un public destul de dedicat. Acum, se pregătește de lansarea OnePlus 6T.

La fel ca Samsung sau Huawei, OnePlus lansează două vârfuri de gamă în fiecare an. După anunțarea OnePlus 6 în luna mai a acestui an, se apropie momentul pentru un upgrade incremental adus gadgetului cu pricina. De această dată, va fi vorba de OnePlus 6T.

Iminentul OnePlus 6T nu a fost subiectul multor zvonuri în ultimele luni, dar producătorul s-a decis să ofere câteva informații referitoare la aparat sub formă de teaser. În primul rând, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos, OnePlus 6T va avea parte de o conferință de lansare pe data de 17 octombrie.

Conform aceleeași imagini de tip teaser ce pare să fie o fotografie de fundal a gadgetului, OnePlus 6T va fi primul smartphone al producătorului asiatic dotat cu un senzor de amprentă ascuns sub ecran. După cum se poate observa, acesta va fi integrat în partea de jos a panoului, eliminându-se nevoia pentru un senzor dedicat, la fel ca în cazul modelelor anterioare.

Pentru a nu fi nevoit să ghicești poziția relativ exactă în care trebuie să îți pui degetul pentru deblocarea aparatului, zona cu pricina va fi eviențiată pe fundal. În mod previzibil, nu va fi eliminată posibilitatea deblocării faciale, ci vei avea posibilitatea să alegi soluția care te încântă mai mult.

Implementarea OnePlus pentru cititorul de amprente sub ecran va fi intitulată Screen Unlock, deși este puțin probabil să fie diferită la vreun nivel față de cea pe care am întâlnit-o deja la Vivo sau Xiaomi. Tot în privința schimbărilor estetice, OnePlus 6T s-ar putea să adopte o crestătură discretă în partea de sus a ecranului, apropiată mai degrabă de o picătură de apă, decât de formatul introdus de iPhone X în urmă cu aproape un an.

oneplus-6t-launch-date-295x640

Citește și: