OnePlus 6, lansat oficial în cea mai frumoasă variantă: cu ce vine în plus

OnePlus 6, lansat oficial în cea mai frumoasă variantă: cu ce vine în plus

Sunt multe motive să fi dezvoltat o fascinație pentru producătorul OnePlus, dar indiferent de afinitățile tale de brand, este imposibil să nu fii încântat de noul OnePlus 6 pe roșu. 

În ultimele săptămâni, OnePlus 6 a făcut valuri la nivel internațional prin prisma vânzărilor impresionante, în contextul în care brandul din spate nu exista ca și companie în urmă cu aproximativ un deceniu. Detaliile de fond contează însă mai puțin, important este că cei care au sperat să vadă un OnePlus 6 într-o culoare mai interesantă au un motiv important de bucurie.

Zvonurile au fost corecte, iar OnePlus a lansat cel mai recent vârf de gamă al său într-o variantă roșie. Nu știm exact când va ajunge în fiecare colț al mapamondului, dar noua iterație are numele de Amber Red și strălucește din toate părțile. Nuanța roșie folosită pentru acest finisaj atrăgător este foarte apropiată de cea la care a apelat Apple pentru edițiile speciale Product (RED) de iPhone 7 și iPhone 8. Un pasionat de mașini ar clasica-o ca fiind roșu Ferrari.

Noul OnePlus 6 Amber Red a fost anunțat oficial în China și va putea fi achiziționat începând cu data de 9 iulie, la începutul săptămânii viitoare. Tot atunci vor începe și livrările pentru cei care îl comandă online. Prețul de achiziție pentru această variantă de finisaj cu 8GB RAM și o memorie internă de 128GB este de 542 de dolari, aceeași valoare practicată și în cazul celorlalte iterații.

Dacă speri să pui mâna pe OnePlus 6 cu acest finisaj menit să-ți fure privirea, ar trebui să nu aștepți mai mult de două săptămâni până când va ajunge pe Amazon sau la comercianți locali, deși prețul ar trebui să fie mai apropiat de 600 de euro, decât 550 de dolari. În altă ordine de idei, cu excepția aspectului exterior, este important de reținut că vorbim de absolut același telefon.

The #OnePlus6 Red revealed! ❤️Comment with a red emoji if you think this new color is The Red You Need. #OnePlus #NeverSettle #lifestylephotography #productphotography

A post shared by OnePlus (@oneplus) on

Citește și: