Primele imagini cu OnePlus 6 arată ”împrumuturile” de la iPhone X

Primele imagini cu OnePlus 6 arată ”împrumuturile” de la iPhone X

OnePlus 6 mai are câteva luni până la lansare, însă au apărut imagini neoficiale cu telefonul, care prezintă câteva detalii.

OnePlus 6 are toate șansele să fie un smartphone care să urmeze trendurile actuale, impuse deja de alți producători. Telefonul ar trebui să ajungă pe piață undeva în mai sau în iunie, dar zvonurile despre smartphone au început deja să apară.

Pe rețeaua socială Weibo, din China, au început deja să apară imagini cu noul smartphone. În fotografii se vede aranjamentul de camere foto duale puse vertical, în timp ce pe partea din față se văd ecranul fără margini și crestătura similară cu cea de pe iPhone X.

Imaginea cu OnePlus 6 arată că telefonul va avea un spate lucios, sau cel puțin asta va fi una dintre variantele în care va fi disponibil. În plus, imaginea ne mai arată și amplasarea senzorului de amprentă, pe partea din spate a telefonului.

oneplus 6

În afară de ce se vede în imagini, nu se știu prea multe despre OnePlus 6. Cel mai probabil, acesta va avea procesor Snapdragon 845, iar alte specificații hardware vor fi aflate pe măsură ce ne apropiem de lansare. Putem spera, firește, la 6 GB de memorie RAM și la cel puțin 64 GB de stocare.

OnePlus 6 ar putea fi un smartphone destul de bun, dar ar fi indicat să dispară problemele legate de securitate în ceea ce privește smartphone-urile producătorului. Compania a fost acuzată în mai multe rânduri că își spionează utilizatorii, prin diverse metode. Cu toate acestea, se pare că scandalurile nu au prins foarte mult la public, iar compania continuă să aibă succes, dincolo de aceste probleme.

Citește și:
Etichete: