28 apr. 2018 | 08:00

Snapchat are noi ochelari Spectacles și încă nu e clar cine i-ar cumpăra

ACTUALITATE
Snapchat are noi ochelari Spectacles și încă nu e clar cine i-ar cumpăra

Ochelarii smart de la Snapchat nu au fost un succes răsunător, dar a doua generație de Spectacles are șanse mai mari să facă valuri.

În urmă cu câteva zile, au apărut câteva zvonuri referitoare la Snapchat Spectacles de generația a doua. Acum, au fost dezvăluiți în mod oficial și par destul de interesanți. Designul nu s-a schimbat radical de la prima generație, dar partea de captură foto video din ochelarii pare totuși mai discretă.

În teorie, creatorii produsului au încercat să integreze feedbackul primit de la utilizatorii modelului original și s-ar putea să fi făcut o treabă destul de bună în acest sens.

Ochelarii de la Snapchat sunt acum mai ușori și rezistă la apă, un atu important față de prima generație. Cu alte cuvinte, s-ar putea să devină indispensabili pentru zilele de vară petrecute la plajă. Abilitățile de captură au fost de asemenea îmbunătățite, atât pe partea de video, cât și de foto.

Sunt disponibili pentru achiziție în trei culori cu nume pretențioase – Ruby, Onyx și Sapphire. După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, este interesant faptul că nuanța respectivă se reflectă și în culoarea lentilei, nu doar în finisajul ramei.

Carcasa de încărcare a ochelarilor este cu 20% mai mică decât în trecut, în timp ce grosimea ramei în zona camerelor a scăzut cu 30%. Filmările video generate au o rezoluție de 1216 x 1216 pixeli, o valoare perfectă pentru conținutul gata să ajungă pe Snapchat sau, de ce nu, pe Instagram și Facebook.

Fotografiile vor avea 1642 x 1642 pixeli. Transferul fotografiilor de pe ochelari pe telefon se efectuează prin Wi-Fi de patru ori mai rapid decât înainte. Semnalul audio este imortalizat cu două microfoane de înaltă rezoluție.

[readmore]

Noua pereche de Snapchat Spectacles se va comercializa cu 150 de dolari începând cu 3 mai prin Spectacles.com. Memoria internă poate găzdui 3000 de fotografii și 150 de clipuri video de până la 30 de secunde fiecare. Carcasa îți asigură patru încărcări complete în deplasare.

Snapchat ochelari

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele