Noul telefon cu 10 GB RAM e perfect pentru pasionații de Fortnite și PUBG

Noul telefon cu 10 GB RAM e perfect pentru pasionații de Fortnite și PUBG

Dacă ai o afinitate pentru gaming pe mobile și te gândeai să faci o investiție pe termen lung pentru sesiuni intense de Fortnite, cel mai recent ZTE Nubia vine la pachet cu 10GB RAM.

Au trecut anii de când gamerii pe smartphone se rezumau la Angry Birds și Candy Crush. La ora actuală, când vorbim de gaming în deplasare, de cele mai multe ori facem referire titluri elaborate precum Fortnite sau PUBG. Acestea sunt mai pretențioase ca niciodată pe partea de hardware, dar și performanța smartphone-urilor a explodat în ultimul an.

Smartphone-urile promovate ca fiind pentru gaming ambiționează producătorii să inclusă specificații absurde într-un pachet de dimensiuni compacte. În urmă cu aproximativ o lună, discutam despre primul telefon din lume cu 10GB RAM. La momentul respectiv, era vorba de Xiaomi: Black Shark Helo. Acum, a venit rândul altor chinezi să iasă la interval cu un gadget similar din punctul de vedere al dotărilor.

Prin intermediul brandului independent Nubia, cei de la ZTE au lansat Red Magic Mars. Terminalul ilustrat în imaginea de mai sus este construit în jurul unui Snapdragon 845 și până la 10GB RAM. Din prisma designului, nu este foarte diferit de primul Red Magic lansat în luna aprilie a acestui an, dar înlocuire SoC-ului Snapdragon 835 cu 845 se va reflecta cu siguranță într-un salt de performanță. Ajută și faptul că a fost sporită cantitatea de memorie RAM.

Noul terminal se ascunde în spatele unui panou LCD de 6 inci cu o rezoluție nativă de 2160 x 1080 de pixeli. Are un sistem de răcire intitulat ”vapor cooling system” și un mecanism de vibrații de tip rumble generat de un motor capabil. O bandă de leduri RGB reacționează la acțiunea de pe ecran. Butoanele capacitive de control din poziția triggerelor amplifică experiența în jocurile compatibile și te aduc mai aproape de ceea ce simți în cazul unei console dedicate.

Are difuzoare stereo, un acumulator de 3800 mAh și include un sistem de schimbare în timp real a vocii, dacă vrei să-ți schimbi un pic personalitatea când vorbești cu prietenii virtuali. Camera principală este de 16 megapixeli, iar cea frontală are 8 megapixeli.

Noul Nubia Red Magic Mars este momentan disponibil doar în China la un preț care începe de 390 de dolari pentru o configurație cu 6GB RAM și 64GB memorie internă. Upgrade-ul la 8GB RAM și 128GB de spațiu se reflectă într-un salt până la 460 de dolari, iar modelul de top are 10GB RAM și 256GB pentru 575 de dolari.

Citește și: