Netflix îți pregătește cel mai amuzant film cu Moș Crăciun

Netflix lucrează în același timp la foarte multe producții originale. Printre cele dedicat sezonului de iarnă se numără The Christmas Chronicles, o peliculă foarte amuzantă despre viața lui Moș Crăciun.

Netflix a început de câțiva ani să includă producții din ce în ce mai interesante cu o distribuție de top. În această categorie intră și iminentul The Christmas Chronicles care ni-l aduce pe Kurt Russel în rolul principal. După ce l-am văzut de curând în Guardians of the Galaxy Vol.2, actorul va încerca să facă valuri din poziția de Moș Crăciun.

Dacă nu era evident din titlu, deși este o comedie, The Christmas Chronicles își propune să fie o peliculă de familie pe care să o urmărești în perioada sărbătorilor de iarnă alături de cei dragi. Filmului spune povestea interacțiunilor lui Kris Kringle cu familia Pierce intepretată de Kimberly Williams-Paisley (Nashville), Oliver Hudson (Scream Queens), Judah Lewis (Summer of 84) și Darby Camp (Big Little Lies). Intriga este generată de momentul în care mezinii familiei încearcă să-l imortalizeze pe Moș Crăciun într-un clip video.

Noul film despre Moș Crăciun a fost co-produs de Chris Columbus, cunoscut publicului larg din poziția de scenarist a unor lung metraje clasice, precum Gremlins su The Goonies, din anii `80. Tot el a regizat clasicul Singur Acasă din 1990 și câte dintre filmele Harry Potter.

Pentru a ne pregăti pentru premiera care va avea loc peste aproximativ o lună, Netflix a publicat primul trailer pentru The Christmas Chronicles. Pentru că vorbim doar de un teaser de mai puțin de două minute, acesta nu este încărcat de detalii ale poveștii, dar te ajută să-ți formezi o părere despre tonul general al peliculei. Ca și stil umoristic, îmi aduce aminte într-o oarecare măsură de seria Bad Santa cu Billy Bob Thornton în rolul principal, dar există câteva diferențe semnificative între filme.

Premiera The Christmas Chronicles pe Netflix este programată pe 22 noiembrie.

Alexandru Puiu
11:15 11.10.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video