Netflix pregătește un episod din Black Mirror unde tu alegi scenariul

Netflix pregătește un episod din Black Mirror unde tu alegi scenariul

Un nou sezon din Black Mirror este în lucru, iar între noile episoade ai putea avea și șansa să-ți alegi finalul preferat.

De-a lungul celor patru sezoane de Black Mirror, au apărut din ce în ce mai multe episoade cu final fericit, iar asta e o sabie cu două tăișuri. Episoade ca ”San Junipero” și ”USS Callister” au fost bine primite de unii fani, în timp ce alții consideră că serialul își pierde farmecul.

Ce-ar fi dacă ai putea să îți alegi finalul preferat pentru episod, totuși? Cel puțin un episod în care ai posibilitatea să alegi firul poveștii este pregătit pentru sezonul 5. Noul sezon nu are încă o dată de lansare, dar ar trebui să ajungă pe Netflix până la finalul anului, având în vedere și lansările trecute.

Ideea unui astfel de episod nu e tocmai nouă; până acum, însă, Netflix a experimentat cu povești pentru copii, în care aceștia puteau alege parcursul aventurilor. Filmele interactive pentru adulți sunt o nișă extrem de mică. Cu toate acestea, serialul Mosaic a dovedit că publicul care a crescut cu jocuri video cu povești complexe poate fi numai bun pentru un serial interactiv.

Având în vedere structura lui Black Mirror, e mai mult decât potrivit pentru episoade în care poți alege destinul personajelor. În plus, și platforma poate oferi suportul necesar pentru o astfel de schimbare, în timpul unui episod.

Cei de la Bloomberg, care au oferit primele informații despre acest tip de episod interactiv, nu au și mai multe detalii despre viitorul episod interactiv. Sursa susține, însă, că Netflix lucrează la mai multe proiecte interactive, iar unele ar fi chiar adaptări video ale unor jocuri.

Sursa: theverge.com
Etichete: