Netflix anulează un serial Marvel: Cine este ghinionistul super erou

Netflix anulează un serial Marvel: Cine este ghinionistul super erou

Producțiile Marvel au adus foarte mulți fani ai benzilor desenate pe Netflix, dar nu toate producțiile au fost la fel de bine primite de public.

În ultimii câțiva ani, cei de la Marvel au colaborat cu Netflix pentru realizarea unui univers fantastic diferit de MCU. După câteva sezoane de sine stătăoare cu eroi, apogeul investiției s-a reflectat în The Defenders, show-ul care i-a adus în același context pe Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage și Iron Fist. The Defenders a fost lansat în 2017 și s-a reflectat într-una dintre nominalizările la premiile Emmy obținute de Netflix în ultimul an.

Din păcate pentru cel mai popular serviciu de streaming de pe mapamond, eticheta Marvel nu se reflectă de fiecare dată într-un succes răsunător pentru o producție. În cazul show-urilor produse de Netflix, primul sezon al super eroului Iron Fist a fost clasificat ca un eșec de către un număr important de fani și critici. În teorie, cel de-al doilea sezon a fost semnificativ mai bun, datorită schimbării producătorului executiv.

Povestea lui Danny Rand interpretat de Finn Jones nu doar că a divizat fanii producțiilor Marvel, dar s-a reflectat în recenzii mixte și pentru The Defenders. Ca urmare, nu ar trebui să vină neapărat ca o surpriză anunțul legat de anularea celui de-al treilea sezon. Vestea publicată de cei de la Deadline a venit inițial sub forma unui zvon, dar nu a durat mult până când a fost confirmată de oficialii Marvel și Netflix printr-un comunicat de presă comun.

Deși nu m-am numărat printre fanii Iron Fist, informațiile de mai sus s-ar putea să supere destul de mult persoanele care au îndrăgit al doilea sezon al show-ului. Concluzia ultimului episod a pregătit destul de frumos o continuare a poveștii. ”În timp ce serialul Netflix s-a încheiat, nemuritorul Iron Fist va continua să existe.” au concluzionat oficialii din spatele show-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI