Motorola lansează încă un telefon de pluton la IFA 2018

Motorola lansează încă un telefon de pluton la IFA 2018

Motorola a mai lansat un telefon ce face parte din programul Android One pe un segment care devine din ce în ce mai competitiv.

Motorola One este un telefon low-mid range care are o diagonală de 5.9 inci cu un ecrap IPS ce are o rezoluție HD+ (1520 x 720 pixeli), 4GB Memorie RAM, spațiu de stocare de 64 GB (extensibil cu un microSD până la 256 GB), iar de întregul proces de funcționare se va ocupa un Snapdragon 625 2.0 Ghz.

Motorola One nu face abatere de la trend și are un ecran crestat în partea de sus, la fel ca iPhone X și mai toate telefoane noi lansate pe Android. Numai că aici, bretonul, sau cum vrei să-i spui, ocupă o porțiune destul de mare din ecran. În alte ordine de idei, pe spate avem sticlă și camera rotundă, celebră deja a Moto.

Cum este un telefon care face parte din programul Android One acesta va rula cea mai nouă versiune de Android. Va veni cu Oreo, dar va putea fi upgradat la Android Pie.

Telefonul are un sistem dual de cameră pe spate cu un senzor de 13MP (f/2.0) și cu unul de 2 MP pentru a asigura pozele de tip portret și a avea acel blur frumos în spate. În partea din față avem un senzor de 8 MP (f/2.2). Astfel, telefonul este capabil să filmeze 4K la 30 de cadre pe secundă sau Full HD până la 60 de cadre pe secundă.

Bateria telefonului este una standard și ar trebui să ducă o zi de muncă, iar dacă nu Motorola One se încarcă repede cu Turbo Charge și 15 minute de încărcare ar trebui să-ți de 6 ore de utilizare. Telefonul Motorola One ar trebui să se lanseze în Europa, America Latină și Asia-Pacific în următoarele luni, iar prețul recomandat este de 299 de euro.

Motorola One nu este vreun telefon care să impresioneze prin design sau prin specficații tehnice, ci este un telefon de pluton, menit să întărească prezența Motorola pe segmentul de telefoane ieftine și mid-range.

Citește și: