Ce se întâmplă cu metroul de la Victoriei în timpul mitingului PSD

Ce se întâmplă cu metroul de la Victoriei în timpul mitingului PSD

Mitingul PSD, de sâmbătă, 9 iunie, va da peste cap cam tot Bucureștiul, inclusiv metroul de la Piața Victoriei, așa că dacă ai treabă, planifică-ți drumurile din timp.


ACTUALIZARE 9 IUNIE Metrorex susține că stația nu va fi închis, conform HotNews. „Societatea noastră este în continuă legătură cu reprezentanții instituțiilor abilitate în asigurarea ordinii și siguranței publice. Decizia de închidere a stației va fi luată doar la solicitarea acestora, pe perioadă limitată, și numai în vederea asigurării siguranței călătorilor”, arată un comunicat al Metrorex.


Marele miting de pe 9 iunie se anunță a fi unul fulminant, având în vedere că Primarul General, Gabriela Firea, se așteaptă la 200.000 de participanți. Câți au fost șpăguiți sau constrânși să vină la București, de prin cine știe colț al țării, asta nu vom afla niciodată. Cert e că oamenii vin să arate poporului că îl vor pe Liviu Dragnea de vătaf.

În cadrul unui document intern pe care apare și semnătura lui Marian Neacșu, secretar general al PSD, se arată că stația de metrou Piața Victoriei va fi închisă, din motive de securitate. Pe de altă parte, Metrorex nu a oferit până la acest moment un punct de vedere oficial cu privire la închiderea stației. Dacă ai treabă prin zonă, vei putea coborî la Piața Romană sau la Aviatorilor, pe M2, iar dacă mergi pe M1, poți alege între Ștefan cel Mare și Gara de Nord.

Manifestația este programată să aibă loc între orele 20:00 și 22:00, iar Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat deja și străzile unde va fi restricționat traficul. Începând cu ora 14:00, pe Șoseaua Kisselef, de la arcul de Triumf până la Piața Victoriei va fi restricționat gradual traficul.

Pe strada Paris, între Piața Quito și Piața Victoriei, va fi oprit traficul. De asemenea, și pe strada Arh. Ion Mincu. Vor fi blocate și breteaua care leagă bulevardul Iancu de Hunedoara, dar și cea care leagă Șoseaua Nicolae Titulescu de Piața Victoriei.

Bulevardul Lascăr Catargiu va fi blocat între Piața Romană și Piața Victoriei, dar și străzile care acced în acesta. Calea Victoriei va fi blocată între Piața Victoriei și Bulevardul Dacia. Și Bulevardul Aviatorilor va fi blocat între Piața Charles de Gaulle și Piața Victoriei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: