Dragnea anunță marele miting: când iese PSD la protest

Dragnea anunță marele miting: când iese PSD la protest

Liviu Dragnea a anunțat, în sfârșit, organizarea unui miting pentru apărarea democrației și care să trateze subiectul abuzurilor făcute în sistemul judiciar.

Nu mai sunt sute de mii de oameni pe străzile țării, nu mai sunt mici măcar mii, dar lumea încă protestează. În Piața Victoriei găsești oameni care încă scandează împotriva Guvernului, la Sibiu încă se fac proteste mute și probabil mai sunt și alți români revoltați.

Trebuie să fie o grămadă de oameni care ar vrea să se revolte, dar n-o fac, iar pentru unii dintre aceștia, Liviu Dragnea are o soluție. Acesta a anunțat, în sfârșit, care este data protestului pe care îl va organiza în sprijinul democrației și a justiției. Astfel, dacă vrei să strigi alături de alți oameni care sunt afectați de o structură nelegitimă, obscură, subterană, care parazitează instituțiile statului, vei putea face asta începând cu data de 9 iunie, de la ora 20:00. Evident, locul de întâlnire este Piața Victoriei.

Dragnea susține că va aduce câteva sute de mii de oameni care să protesteze. Organizațiile de sector se văd nevoite să aducă între 15 și 20 de mii de participanți fiecare, în timp ce responsabilii din țară pot aduce între 1.000 și 6.000 de persoane. Și cei de la ALDE vor participa la acest miting de ”susținere a democrației.”

„Facem acest miting pentru a arăta că suntem deciși să mergem până la capăt. Îi așteptăm pe toți cei care doresc să trăiască într-o țară liberă, nu într-o țară unde din cauza unei propagande toxice uriașe se pune problema ca o structură subterană, nelegitimă, să influențeze ocult decizii importante”, a declarat Liviu Dragnea, în cadrul anunțului legat de protest.

Citește și: