Microsoft mizează pe negru, cu noile Surface Pro 6 și Surface Laptop 2

Microsoft mizează pe negru, cu noile Surface Pro 6 și Surface Laptop 2
07:48 03.10.2018

În cadrul unui eveniment organizat aseară în California, gigantul din Redmond și-a reînnoit linia de portabile cu noile Surface Pro 6 și Surface Laptop 2. Mai frumoase și mai subțiri ca niciodată, acestea sunt disponibile și pe negru, nu doar pe argintiu.

Negru a devenit o culoare foarte la modă când vine vorba de tehnologie și gadgeturi portabile. Noul hibrid Microsoft Surface Pro 6, pe lângă faptul că este disponibil și cu un finisaj mat întunecat, este mai sprinten ca niciodată. Saltul în performanță se datorează mai ales adopției noilor procesoare Intel Core i de generația a opta. În condiții ideale, ar trebui să fie cu 67% mai rapid decât generația anterioară.

Partea cea mai utilă a ecuației ține de autonomie. Aparent, oferă 13,5 ore departe de priză, mai mult decât iPad Pro-ul de la Apple. Ecranul se pare că va rămâne neschimbat, cu o diagonală de 12,3 inci și va suporta până la 16GB RAM. Este important de reținut că vorbim de un sistem premium care nu a adoptat încă niciun port USB-C, devenit, între timp, standard în industrie. Prețul de pornire este de 900 de dolari, începând cu 16 octombrie, când va ajunge în magazine.

Un nou Microsoft Surface Laptop 2 a fost de asemenea anunțat în cadrul aceluiași eveniment. Acesta este succesorul modelului anunțat în urmă cu aproximativ un an. Conform declarațiilor oficiale, ar trebui să fie cu 85% mai rapid decât fostul model datorită adopției noilor procesoare Intel de generația a opta.

Laptopul se va ascunde în spatele unui panou PixelSense Touch Display cu o rezoluție nativă de 2256 x 1504 pixeli. Autonomia specificată este de 14,5 ore, dar probabil va varia în funcție de ce faci pe el. La fel ca Surface Pro 6, micuțul va putea fi achiziționat cu un finisaj negru mat, cu 8 GB sau 16 GB RAM și un IGP Intel UHD Graphics 620. Partea de stocare este asigurată de un SSD de la 128 GB până la 1 TB, în funcție de buget. Nu are niciun port USB-C.

Prețul de pornire pentru Surface Laptop 2 este de 999 de dolari și va ajunge în magazine începând cu 16 octombrie. surface-laptop-2-1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI