Noul laptop Microsoft Surface a apărut pe internet înainte de lansarea oficială

Noul laptop Microsoft Surface a apărut pe internet înainte de lansarea oficială

Noul Microsoft Surface este așteptat de ceva timp, iar cu foarte puțin timp înainte de lansare, au apărut deja imagini cu laptopul.

Microsoft ar urma să lanseze astăzi un nou laptop, în cadrul unui eveniment din New York. Utilizatorul de Twitter WalkingCat a publicat câteva imagini ale unui produs intitulat simplu ”Surface Laptop”, care pare să fie replica Microsoft pentru Chromebook Pixel, al celor de la Google.

laptop microsoft surface

Noul laptop ar urma să aibă un display PixelSense, de 13,5 inci. De asemenea, acesta va fi disponibil în patru culori, platină, burgundia, albastru cobalt și grafit auriu.

Noul laptop va avea și taste acoperite cu alcantara, materialul folosit și pentru tastatura premium de pe Surface Pro 4. Încă nu se știe care este procesorul folosit pentru acest laptop și nici care sunt alte specificații ale device-ului.

laptop microsoft surface

Cu toate acestea, observăm din imagini că există un port USB, un port mini DisplayPort, dar și conectorul de alimentare Surface. Se pare că Microsoft nu ar avea de gând să adopte standardele USB Type-C momentan.

Microsoft Surface va cântări doar 1,25 de kilograme și va fi foarte subțire, având 14,47mm grosime în partea din spate și 9,9mm în cea din față. Display-ul ar avea 3,4 milioane de pixeli, astfel că ar fi folosit un panou cu rezoluție 1080p, care ar oferi un raport de aspect de 3:2, arată theverge.com.

laptop microsoft surface

Rămâne de văzut care sunt detaliile complete cu privire la noul Surface, care ar trebui să fie o alternativă destul de bună pentru Chromebook Pixel. Conform zvonurilor aceluiași utilizator, noul laptop ar trebui să vină la pachet cu Windows 10 S, care ar fi alternativa Microsoft pentru Chrome OS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: