Microsoft s-a apucat de căști wireless premium și arată superb

Microsoft s-a apucat de căști wireless premium și arată superb

Fără să fi fost subiectul unor zvonuri, în același eveniment în care am avut parte de Surface Laptop 2 și Surface Pro 6, Microsoft a anunțat primele sale căști de top – Microsoft Surface Headphones.

Frumoase, originale și cu câteva funcții deosebite, noile căști ale gigantului din Redmond sunt complet wireless și vin dotate cu un mecanism cât se poate de eficient pentru noise cancelling (anulare a zgomotului de fond). În plus, dacă ai o afinitate pentru Cortana, asistentul virtual al celor de la Microsoft este de asemenea preinstalat.

În mod realist, având în vedere valul de căști de top care au fost anunțate în ultimii ani, este destul de dificil să vii la înaintare cu un design original. Cu toate acestea, noile Surface Headphones nu îmi aduc aminte de niciun alt model al competiției. Apropo de alternative, căștile concurează în mod direct cu Bose QuietComfort 35 II și Sony 1000XM3.

Pe lângă prezența asistentului virtual Cortana, căștile sunt de tip over-the-ear (în jurul urechii). Mecanismul activ de noise cancelling poate fi ajustat prin rotirea cupei stângi și are 13 niveluri de anulare a zgomotului prin care te poți perinda.

La baza funcționării sale, se află patru microfoane active. La acestea, se mai adaugă alte patru microfoane de tip beam-forming pentru apeluri audio, sesiuni de gaming și teleconferințe.

microsoft-surface-headphones

Driverele efective care îți oferă experiența audio sunt de 40 mm. Pentru că utilizează Bluetooth pentru conectivitate, pot funcționa în tandem cu orice echipamente, indiferent dacă vorbim de iPhone, un MacBook, un Android sau un portabil cu Windows.

Ca un detaliu drăguț, muzica ți se pune automat pe pauză când le iei de pe urechi și continuă redarea când le pui la loc. Volumul se ajustează prin rotirea cupei drepte. Interacțiunea cu apeluri și melodii se face printr-o zonă sensibilă la atingere de pe căști.

Noile căști Microsoft Surface Headphones vor ajunge în magazine în perioada sărbătorilor de la sfârșit de an la un preț de aproximativ 350 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: