Șeful Facebook, în cele mai bune meme: cum e Mark Zuckerberg viral

Șeful Facebook, în cele mai bune meme: cum e Mark Zuckerberg viral

Lui Mark Zuckerberg nu îi place să vorbească în public, iar faptul că a trebuit să o facă în Congres n-a fost deloc un prilej de bucurie.

Sunt mulți oameni cărora nu le place ca întreaga atenție a unui auditoriu să fie concentrată asupra lor, însă Zuckerberg pare să fie cu o treaptă mai jos de atât. Poți să citești foarte ușor pe fața lui că nu se simte bine când trebuie să vorbească în public, fie că e vorba de un interviu, fie că trebuie să fie audiat.

N-a mai avut încotro și a trebuit să dea cu subsemnatul în Congres, pentru că Facebook a făcut așa și pe dincolo și lumea a aflat. Că o fi zis de bine sau nu, asta e mai puțin important acum, când sunt o mulțime de meme pe seama atitudinii sale crispate.

Atunci când îți dai seama că acțiunile tale au și consecințe, via:

meme zuckerberg 1

Poate ți-a semănat cu cineva, dar nu știai cu cine, via:

meme zuckerberg 2

Scaunele din Congres sunt prea mici și Mark nu s-ar fi văzut peste birou, așa că are nevoie de un ajutor, ca un copil la frizerie, via:

meme zuckerberg 3

Atunci când îi dai poke și nu-ți răspunde, via:

meme zuckerberg 4

Iar apoi apare că e într-o relație, via:

meme zuckerberg 5

Cum arăți în poza de profil vs. cum arăți în pozele în care ai primit tag, via:

meme zuckerberg 6

Mark Zuckerberg n-are nici cele mai frumoase trăsături și nici cele mai potrivite grimase, atunci când e înconjurat de prea mulți oameni. Îl înțelegem, însă, greutatea de pe umerii săi e mai mare decât pare că poate să ducă. Mark mai are de dat cu subsemnatul încă o dată, în fața acelorași oameni, așa că s-ar putea să urmeze alte glume făcute pe seama sa.

Sursa: time.com