Cele mai bune meme cu Dragnea și paranoia telefonului ascultat

Cele mai bune meme cu Dragnea și paranoia telefonului ascultat

Liviu Dragnea a încercat să mintă jurnaliștii că îi este telefonul ascultat, doar că ne-am prins repede că omul a apăsat pe Google Assistant și că ”se ascultă”.

Ieri, pe după-amiază, odată ieșit din sala de judecată, Liviu Dragnea s-a pus în fața microfoanelor, la fel de semeț ca întotdeauna, și a aruncat o fumigenă pe care, probabil, a sperat să o muște publicul.

Cu siguranță, cei care n-au habar despre funcțiile telefoanelor cu Android vor pune botul la așa ceva, dar n-a durat mai mult de câteva minute pentru ca paranoia lui Dragnea să fie demontată. Au apărut și câteva glume pe marginea subiectului.

liviu dragnea telefon ascultat meme 1
Sursa: Bogdan Catalin via UTOPIA

Oare Dragnea e prevăzător și se gândește și la punctele de singur între patru pereți?

liviu dragnea telefon ascultat meme 2
Sursa: Andrei Călina via UTOPIA

Dragnea a primit ieri patru puncte pe ecran, însă astăzi Google Assistant a primit un update care oferă trei liniuțe. În continuare, se ascultă…

liviu dragnea telefon ascultat meme 3
Sursa: Silviu Haja via UTOPIA

Nu degeaba a adus-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase în primul rând la marele congres PSD. Fiind mult mai tânără, Irina le are mai bine cu telefoanele, așa că-i poate fi ajutorul nesperat lui Liviu când acesta are probleme.

liviu dragnea telefon ascultat meme 4
Sursa: Silviu Haja via UTOPIA

Dragnea s-a supărat destul de tare pe telefonul care îl ascultă cu patru puncte pe ecranul două treimi alb, așa că a răbufnit și pe Facebook, unde e la modă să postezi texte însoțite de melodii pe măsură.

liviu dragnea telefon ascultat meme 5
Sursa: Oliver Robert via UTOPIA

Dacă Dragnea ar folosi Google Translate, ar afla și ce se află în spatele celor patru (și din păcate nu cinci) puncte de pe ecranul telefonului.

liviu dragnea telefon ascultat meme 6
Sursa: Andrei Ciurea via UTOPIA

Dacă încă nu ești sigur că ai telefonul ascultat, intră pe YouTube și caută un tutorial. Liviu e acolo să te ajute și sigur îți va vorbi despre cele patru puncte fatidice.

Bonus: 

liviu dragnea telefon ascultat meme 7
Sursa: Mihai Costea via UTOPIA