Cum te minte pe față Liviu Dragnea că îi este ascultat telefonul

Cum te minte pe față Liviu Dragnea că îi este ascultat telefonul
Sursa foto: Grafica Google Assistant când așteaptă să-i dai o comandă vocală. Asta dacă ai telefonul în română. Fotografie de Răzvan Băltărețu/PLAYTECH

Lui Liviu Dragnea i se cam strânge lațul din cauza posibilei condamnări în procesul angajărilor fictive, așa că aruncă fumigena telefonului ascultat.

15 mai e o zi destul de nefastă pentru Liviu Dragnea, deoarece procurorii au cerut o pedeapsă de șapte ani și jumătate pentru acesta, în dosarul angajărilor fictive. Mai mult, pe 29 mai, Dragnea va afla sentința în dosar, așa că situația e și mai tensionată.

Fără doar și poate, televiziunile vor dezbate acest subiect în talk show-urile care urmează să fie difuzate în această seară dar și în următoarele, iar opinia publică va afla mai multe despre dosar. Sau nu.

Dragnea s-a gândit să arunce o fumigenă în spațiul public, care sigur va fi preluată de anumite televiziuni. Apoi, vor despica firul în patru pe marginea subiectului. Ieșit din sala de judecată, Liviu Dragnea le-a spus jurnaliștilor că s-a speriat în sală, deoarece telefonul i-a luat-o razna.

„Îmi apar patru puncte luminoase pe ecran, ecranul se face două treimi alb și scrie «Se ascultă»”, a spus președintele PSD. Ca să nu înghiți gălușca lui Dragnea, îți spun de pe acum că punctele luminoase și textul vin de la Google Assistant. Poate că l-a pornit, poate că nu, cert e că a apăsat pe butonul care îi activează asistentul virtual. Odată ce a făcut asta, asistentul avea de gând să-l ajute să caute ceva pe internet. De unde aflăm și că Dragnea folosește un Android.

Ca să te convingi de asta, descrierea pe care o dă Liviu Dragnea este ideală pentru imaginea din partea de sus a paginii, unde vezi interfața Google Assistant, care așteaptă să-i spui ceva.

Din păcate, pentru unii asta va însemna că telefonul lui Liviu Dragnea este ascultat de statul paralel, nu că respectivul a fost instruit de consilierii israelieni să vină cu ceva care să distragă atenția de la ce e important. Nu se va mai vorbi despre posibila condamnare a lui, ci despre faptul că telefonul îi este ascultat. Pentru o parte din publicul general sigur va ține.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: