Ce mașină conduce iubita lui Liviu Dragnea, noua vedetă a internetului

Ce mașină conduce iubita lui Liviu Dragnea, noua vedetă a internetului

Liviu Dragnea s-a afișat cu iubita la Congresul Extraordinar al PSD. Așa a ajuns Irina Tănase, 25 de ani, o vedetă pe internet. Ești curios ce mașină conduce partenera de viață a celui mai puternic om politic? Ei bine, există un răspuns, evident.

Irina Tănase, supranumită mai în glumă sau mai în serios „Lady Di de Teleorman”, și-a început cariera la firma Asesoft International, deținută la vremea respectivă de către Sebastian Ghiță. În 2013, Irina Tănase a organizat din postura de voluntariat congresul PSD din 20 aprilie, unde a fost remarcată pentru devotamentul de care a dat dovadă.

Evoluția Irinei a fost de-a dreptul spectaculoasă și extrem de rapidă. În octombrie 2013, aceasta a fost angajată la Ministerul Dezvoltării, în funcția de secretar de cabinet, iar opt luni mai târziu a devenit, evident, asistenta lui Liviu Dragnea, omul despre care s-au făcut și jocuri.

Ce mașină conduce iubita lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea deține, conform declaraţiei de avere, două automobile nu tocmai noi. Este vorba despre o Skoda Superb din anul 2006 şi un SUV BMW X5 din anul 2009. Conform lui Dragnea, BMW-ul nu a fost cumpărat, ci a fost obținut dintr-o donație.

Mașina BMW X5 a ajuns de ceva vreme în posesia Irinei Tănase. Tânăra a fost fotografiată de fotoreporteri de multe ori la volanul automobilului.  Pe site-urile de anunțuri, o versiune diesel al lui BMW X5 se vinde cu suma cuprinsă între 9.000 și 15.000 de euro, în funcție de motorizare și de cât de bine întreținut este automobilul.

Ce automobil are fiul lui Dragnea

La capitolul automobile, Valentin Dragnea stă mult mai bine decât tatăl său. Tânărul în vârstă de 29 de ani se mândrește cu mai multe mașini puternice printre care: un Volkswagen Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS.

Totuși, cea mai importantă „piesă” este mașina Volkswagen Golf VI care a suferit ceva modificări. A ajuns de la 270 de CP respectiv 350 Nm la 680 CP si 622 Nm. Modelul Golf 6 R deținut de Valentin Dragnea este, conform celor de la Exelixis Motorsport, firma ce a realizat tuningul mașinii, cel mai puternic Golf 2.0 TSI aflat în circulaţie, în România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: