15 iun. 2018 | 18:31

Maingear anunță un laptop de gaming gata pentru afaceri

ACTUALITATE
Maingear anunță un laptop de gaming gata pentru afaceri

Laptopurile de gaming au fost asociate din totdeauna cu linii de design ostentative și culori stridente, dar noul Maingear Pulse 15 este excepția de la regulă.

Seria Pulse 15 de la Maingear este una cu tradiție printre gamerii entuziaști și tocmai s-a bucurat un nou membru. Noul sistem nu vine cu un nume pretențios, iar designul său este fascinant prin simplitate. Intitulat simplu Maingear Pulse 15, micuțul este construit în jurul unei combinații dintre cele mai noi procesoare de la Intel cu chipseturi NVIDIA.

Cu un preț de pornire de 1400 de dolari, cel mai nou Pulse 15 poate fi achiziționat cu un Intel Core i7 – 8750H cu șase nuclee individuale, 8GB DDR4 și o placă video NVIDIA GeForce GTX 1060. Poți în orice moment să faci upgrade la un maxim de 32GB RAM, dar există și posibilitatea să-l cumperi din start cu această cantitate generoasă de memorie. Implicit, spațiul de stocare este de forma unui harddisk tradițional de 1TB cu 7200RPM. Opțional, poți ajunge până la un SSD de 2TB, deși prețul de achiziție al sistemului aproape că se dublează.

În general, nu trebuie să te chinui prea mult pentru a investi 2000 de dolari într-un laptop de gaming. Maingear încearcă prin intermediul celui mai recent Pulse 15 să-ți ofere un pachet performant la o valoare mai mică de 1500 de dolari, cu câteva posibilități ulterioare de upgrade. Dacă nu ai la început suficient de mulți bani pentru 16GB RAM sau un SSD, acestea le poți adăuga ulterior, deoarece, spre deosebire de 90% dintre laptopurile noi, acesta nu pare imposibil de desfăcut.

În rest, Maingear Pulse 15 vine cu un panou de 15 inci și o margine foarte subțire a ecranului. Rezoluția sa nativă este Full HD cu o rată de reîmprospătare de 60Hz. Are o greutate totală de 2 kilograme și o grosime de 2,18 centimetri în cel mai grost punct. Tastatura poate fi colorată diferențial pe zone, dacă te încântă astfel de particularități.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele