Maingear Pulse 15 este un laptop puternic pentru jocuri și portabil pentru deplasări

Maingear Pulse 15 este un laptop puternic pentru jocuri și portabil pentru deplasări

Noul notebook Maingear Pulse 15 este o platformă de gaming compactă, perfectă pentru deplasări.

maingear-pulse 15 notebook gamng

Ideea de notebook de gaming a fost întotdeauna asociată cu creaţii de dimensiuni generoase. Noul 15 este însă o excepție de la regulă, dar una similară produselor Razer.

Numărul 15 din numele produsului face referire la ecranul de 15,6 inci în jurul căruia este construit sistemul din imaginea de mai sus. Maingear Pulse 15 are un panou HiDPI cu o rezoluţie nativă de 2.880 x 1.620 pixeli. Partea de procesare constă într-o combinaţie dintre un procesor quad core Intel Haswell i7-4710HQ, 16GB de memorie RAM şi o placă video NVIDIA GeForce GTX 870M. Partea de stocare este asigurată de un SSD de 128 GB şi un hard disk cu 1TB de spaţiu.

Și ce ar fi gaming-ul fără un sunet pe măsură? Aici, Maingear plusează cu sistemul audio de tip 2.1 şi promite să umple cu zgomot în condiţii optime o cameră de apartament. Bateria standard pentru acest model este de 5.400 mAh. În ceea ce priveşte partea de portabilitate, laptopul are o greutate de 1,8 kilograme și o grosime de 1,9 centimetri în cel mai gros punct.

În mod evident, preţul nu este unul foarte accesibil când vine vorba de o medie calculată aproape perfect între portabilitate şi performanţă. Un Pulse 15 cu o configuraţie de bază costă 2.200 de dolari. Deşi nu mi se pare că acest detaliu mai este relevant în 2014, în cutie este inclusă o unitate externă DVD Writer.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: