02 oct. 2018 | 18:30

Magazinul din România care îți asigură gadgeturile pentru furt și accidente

ACTUALITATE
Magazinul din România care îți asigură gadgeturile pentru furt și accidente

Obișnuiești să-ți spargi telefonul, laptopul sau tableta? Sau ți se întâmplă să le pierzi? Flanco introduce un serviciu care-ți asigură gadgeturile în caz de orice problemă.

Clienții Flanco își pot repara sau înlocui telefonului mobil, laptopul sau tableta dacă au încheiat o asigurare la achiziționarea oricărui produs din aceste categorii. Serviciul de asigurare este oferit în parteneriat cu compania UNIQA Asigurări, prin Marsh Broker de Asigurare–Reasigurare, și poate fi achiziționat pentru orice telefon, tabletă sau laptop din oferta Flanco.

Pentru un telefon sau o tabletă cu prețul cuprins între 2100 lei si 2599 lei, asigurarea pentru un an te costă 305,44 lei și pentru doi ani te costă 563,88 lei, la care se adaugă costul garantiei all inclusive (GAI).

Pentru un notebook din aceeași categorie de preț (2100 – 2599 lei), asigurarea costă între 94,04 lei pentru un an și 187,91 lei pentru doi ani. Costul acestei garanții diferă în funcție de prețul produsului și de perioadă și poate fi vizualizat în dreptul fiecărui produs comercializat pe site-ul Flanco.

Asigurarea acoperă două dintre cele mai frecvente riscuri: deteriorarea accidentală, caz în care asiguratorul fie repară, fie înlocuiește produsul cu unul nou, și furtul în împrejurări grave – fie că este vorba despre efracție sau despre deposedare prin amenințări sau violență, caz în care aparatul este înlocuit.

În ambele situații, sunt înlocuite și accesoriile furnizate împreună cu produsul achiziționat. Asigurarea este valabilă inclusiv dacă incidentele s-au produs în afara teritoriului României, oriunde în lume, în termen de 30 de zile consecutive din momentul părăsirii țării.

“În ultimii ani, am observat tendința clară a clienților noștri de a se orienta către produse de ultimă generație și cu specificații de top. Cum investițiile ridicate presupun și un risc pe măsură, am decis să răspundem așteptărilor clienților noștri printr-un serviciu de asigurare dedicat”, spune Cătălin Croitoru, Director de Achiziții Flanco Retail.

Polițele de asigurare se pot încheia pe loc în rețeaua de magazine Flanco din întreaga țară, în momentul achiziției produsului, pentru o durată de 12 sau 24 de luni.