iPhone Xs este mai rezistent la trânte, decât se credea inițial

În cazul în care decizia unei eventuale achiziții de iPhone Xs îți este ghidată de rezistența terminalului la trânte, ar fi bine să vezi clipul de mai sus.

La câteva săptămâni după ce iPhone Xs și Xs Max s-au lansat oficial, au început să circule pe internet mai multe teste de rezistență. În mod realist, orice clip în care un gadget este dat de pământ, nu poate fi considerat ca fiind obiectiv, repetabil, cuantificabil. Din acest motiv, rezultatele la impactul cu podeaua variaza.

În urmă cu câteva zile, am văzut primul clip în care un iPhone Xs era supus unor teste agresive. Având în vedere maniera în care s-a desfășurat testul și rezultatele, două lucruri au devenit evidente imediat după finalizarea clipului. iPhone Xs este un aparat destul de sensibil, dar asta nu înseamnă că nu vom mai vedea numeroase videouri în care un telefon de 1000 de euro este făcut țăndări.

Cel mai recent test de rezistență la care este supus un iPhone Xs a fost publicat pe YouTube de redactorii Tom`s Guide și, într-un timp scurt, a strâns aproximativ 40.000 de vizualizări. Pentru că a încercat să fie un pic mai original decât testele pe care le găsești deja pe internet, acest clip ne arată cum rezistă noul telefon Apple la un impact pe ciment de la 3,35 metri înălțime.

În mod absolut suprinzător și în contradicție cu alte clipuri pe care le găsești deja pe internet, iPhone Xs a rămas impecabil după ce a fost scăpat pe ciment de la peste trei metri. În schimb, un impact de la șase metri l-a făcut bucăți. Cu alte cuvinte, ar fi bine să nu fii foarte curajos când vine vorba de manipularea prețiosului dispozitiv. Cel mai bine ar fi să investești într-o husă sau o carcasă menită să-i sporească rezistența. Nu de alta, dar înlocuirea ecranului spart s-ar pute reflecta într-o investiție de aproximativ 330 de dolari, dacă nu ai asigurare la el.

Alexandru Puiu
06:30 02.10.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video