Logitech are un mouse aproximativ banal la care a lucrat cu gameri

Logitech are un mouse aproximativ banal la care a lucrat cu gameri

Logitech anunță lansarea unui mouse wireless pentru jucătorii care vor să obțină cea mai bună experiență cu un mouse de gaming. Pentru a crea aceast mouse Logitech a apelat la ajutorul a 50 de jucători profesioniști.

Logitech G PRO Wireless este primul mouse wireless de gaming al companiei care utilizează tehnologia Lightspeed și care este proiectat în colaborare cu jucători profesioniști de esports.  Pentru a realiza acest mouse, cei de la Logitech au lucrat timp de doi ani de zile și apelat la cunoștiințele a 50 de jucători profesioniști.

Mouse-ul Logitech G PRO Wireless a fost conceput pentru un nivel profesionist de joc și dispune de senzorul Hero (High Efficiency Rated Optical) 16K și de tehnologia wireless Lightspeed care ar trebui să ofere o experineță de joc fără întârzieri, cu o frecvență de redare de 1 ms.

Senzorul Hero 16K încorporează un obiectiv complet nou și un algoritm de tracking actualizat, care ar trebui să ofere un tracking extrem de precis și fără accelerare, netezire sau filtrare pe întreaga gamă DPI.

Acesta depășește performanța senzorilor din generațiile anterioare și este capabil să depășească 400 IPS, furnizând astfel un tracking de 16.000 DPI și precizie exactă. Logitech G PRO Wireless are o greutate de doar 80g și construcția ușoară se datorează unei structuri bazată pe un perete subțire de 1mm și un design unic al endoscheletului.

Mouse-ul este, de asemenea, compatibil cu sistemul de încărcare wireless Logitech G Powerplay, astfel mouse-ul se încarcă tot timpul de la mousepad.

Mouse-ul dispune, de asemenea, de butoane detașabile atât în stânga cât și în dreapta, oferindu-i astfel o structură ambidextră, iar toate butoanele și iluminarea LIGHTSYNC RGB pot fi personalizate folosind aplicația Logitech Gaming Software (LGS). Butonul DPI este amplasat pe partea inferioară a mouse-ului pentru a împiedica schimbările neintenționate ale nivelului de DPI din timpul jocului.

Mouse-ul de gaming Logitech G PRO Wireless va fi disponibil în magazine începând cu luna septembrie 2018, la un preț recomandat de 700 lei.

Etichete: