Logitech Lightspeed G305 e mouse-ul de gaming cu ”viteza luminii”

Logitech Lightspeed G305 e mouse-ul de gaming cu ”viteza luminii”

Logitech are un portofoliu extensiv de gadgeturi pentru gaming, dar tocmai a decis să-l mărească prin intermediul noului model Logitech Lightspeed G305.

Dacă începi să investești în instrumente pentru gaming, s-ar putea să fii uimit de costurile unei configurații perfomante acompaniate de o tastatură mecanică de top, un mouse competent și un monitor de invidiat cu o rată de reîmprospătare extremă. Nu mai amintesc și de o pereche de căști dedicate plăcutei activități, căști care te ajută să-ți auzi de departe inamicii din Counterstrike sau Overwatch.

Deși cei la Logitech au fost din totdeauna sinonimi cu periferice de top pentru gaming , noul Lightspeed G305 face parte dintr-o serie de produse un pic mai accesibilă. Cu un preț de achiziție de aproximativ 60 de dolari, acesta s-ar putea să fie cel mai ieftin mouse wireless de gaming din portofoliul companiei. În contextul în care prețul micuțului nu implică vreun compromis de performanță, efortul din spate al elvețienilor merită toată atenția.

Creierul întregii afaceri este un senzor optic propritar intitulat Hero. În trecut, acesta a fost inclus în mouse-uri mult mai scumpe de la Logitech, iar în G305 este responsabil de o sensibilitate de 12.000 DPI și o precizie de 400 IPS. În principiu, nu ar trebui să te tragă în jos, indiferent dacă abuzezi de el într-o sesiune aprinsă de DOTA2 sau Fortnite.

În mod uzual, nu asociezi conceptul de mouse de gaming cu tehnologia wireless din cauza timpului de răspuns un pic mai mare comparativ cu cel aferent creațiilor cu fir. Cei de la Logitech pretind că au remediat orice întârziere în momentul în care au dezvoltat protocolul de comunicații Lightspeed.

Această tehnologie proprietară este mai rapidă decât altele din piață cu un timp de răspuns specificat de doar o milisecundă, fără a consuma o cantitate mare de energie. Mouse-ul ar trebui să te țină aproximativ 250 de ore cu o singură baterie AA. Dacă nu-l folosești pentru gaming sau îți este suficient un timp de răspuns de 8 milisecunde, poți activa modul Endurance, iar autonomia crește până la nouă luni pe o singură baterie AA.