Liviu Dragnea a dezvăluit pe Facebook mașina scumpă pe care o conduce

Liviu Dragnea a dezvăluit pe Facebook mașina scumpă pe care o conduce

Facebook poate fi o armă cu două tăișuri. Acest lucru l-a înțeles pe propria sa piele Liviu Dragnea. A încercat să pară cetățean model, dar unul cu o mașină scumpă.

Liviu Dragnea a publicat pe Facebook un mesaj în care a spus că își plătește taxele. A pornit chiar o discuție cu alți utilizatori. În două comentarii a pus bonul rovinietei, respectiv screenshot cu mesajul primit pentru plata taxei de pod de la Fetești.

Șeful PSD s-a dat însă de gol și a dezvăluit că are o limuzină al cărei preț de catalog depășește 100.000 de euro. Cu ceva opțiuni poate ajunge cu ușurință la prețul de 150.000 de euro.

Totul a pornit de la cum Liviu Dragnea a criticat modul de funcţionare a sistemului de plată prin SMS de la podul de la Feteşti. În poza cu bonul fiscal poate fi observată seria șasiului. Bogdan Păcurar a publicat pe Facebook o analiză a detaliilor despre mașină pornind de la aceasta.

Liviu Dragnea rovinieta
Bonul fiscal pentru rovinietă, așa cum l-a pus pe Facebook Dragnea.

El menționează în analiza pe care o poți vedea mai jos că Liviu Dragnea a plătit rovinieta pentru o limuzină BMW Seria 7. Implicit, e diferită de BMW X5 din declarația de avere. Modelul, mai precis, este un BMW 740 xDrive, din 2015, cu un motor de 3.000 cmc, 320 CP, negru, piele nuanță mokka la interior.

Prețul de bază al unei astfel de mașini este de 103.471 euro fără TVA pe site-ul oficial BMW România. Printre opțiunile standard ale limuzinei se numără volanul încălzit, inserții de lemn, trapă, frigider și altele.

În mesajul pus pe Facebook, Liviu Dragnea a spus că a primit mai multe mesaje de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, deoarece sistemul nu funcţionează. „Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totuși, mă întreb şi eu, contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) şi operatorii de telefonie mobilă nu conţine şi nişte obligaţii de ambele părţi? Cetăţenii care nu au nicio vină nu trebuie protejaţi?”, a scris acesta.

În caz că te întrebai dacă el conduce și scrie în același timp, a venit cu precizări. „Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele și Irina le postează”, a explicat Liviu Dragnea.

Citește și: