Licitații ANAF în octombrie 2018: Dacia Logan la preț de telefon

Licitații ANAF în octombrie 2018: Dacia Logan la preț de telefon

În octombrie 2018 se dă startul unor noi licitații ANAF pentru mașini, astfel că ai putea să-ți cumperi un automobil chiar și cu 1.300 de lei.

Licitații de acest fel au loc în toată țara, așa cum te-ai obișnuit, dar când vine vorba de octombrie 2018, ANAF propune ceva mai multe mașini pentru vânzarea la licitație în județul Brașov.

Dacă vrei să participi la licitații ANAF în această lună, va trebui să te prezinți cu cel puțin o zi înainte de data licitației, la oricare sediu al Fiscului unde sunt organizate acestea.

Pe 24 octombrie, în Brașov vei putea participa la licitația pentru un BMW 316i, fabricat în 1998. Mașina are un preț de pornire derizoriu, de doar 2.804 lei, asta pentru că la primele două licitații, automobilul nu a avut cumpărător.

Pe 22 octombrie, ai ocazia să participi la o licitație pentru un Volkswagen Golf din 1994, iar prețul de pornire este de 1.458 de lei. Ceva mai scump este un Mercedes-Benz E270 CDi, din 2002, al cărui preț de pornire este de 13.917 lei. Licitația pentru acest automobil are loc pe 18 octombrie.

Licitații ANAF în octombrie 2018: Dacia Logan la preț de smartphone

Dacă vrei, poți să licitezi chiar și pentru o Dacia Logan. Deseori, apar și mașini românești la licitațiile ANAF, iar de data asta, ai ocazia să-ți cumperi o Dacia cu banii pe care i-ai da pe un telefon din gama mid-range. Astfel, prețul de pornire este de doar 2.084 de lei, având în vedere că aceasta este cea de-a patra licitație a automobilului.

Cu cel puțin 1.391 de lei ai putea să îți cumperi o Skoda Felicia, din anul 2000. Mașina este scoasă la licitație a treia oară, așa că poate de data asta e cu noroc.

Pe site-ul ANAF găsești toate licitațiile care te interesează.