LG Q8 2018 este pentru amatorii de stylus și ecrane generoase

LG Q8 2018 este pentru amatorii de stylus și ecrane generoase

În cazul în care te încântă de ceva timp perspectiva utilizării unui stylus în tandem cu telefonul mobil, dar nu vrei să investești o avere într-un Galaxy Note, s-ar putea să te încânte noul LG Q8 2018.

Sud coreenii de la LG continuă în această lună tradiția lansării de versiunii mai accesibile pentru cele mai performate smartphone-uri din portofoliu. În luna mai a acestui an a fost anunțată seria Q7 de gadgeturi, ca o alternativă mai accesibilă pentru G7 ThinQ. Noul LG Q8 2018 este menit să ofere o mare parte dintre particularitățile care te încântă la V35 ThinQ într-un pachet semnificativ mai ieftin.

Deși s-a păstrat numele utilizat în urmă cu aproximativ un an, LG Q8 2018 reprezintă un upgrade important adus modelului lansat în 2017. Acesta este construit în jurul unui panou de 6,2 inci de tip Full Vision, cu o ramă infimă pe laterale și una cât se poate de discretă în partea de sus și de jos a ecranului. În plus, vine la pachet cu un stylus.

Noul LG Q8 2018 ascunde la interior o combinație dintre un octa-core Snapdragon 450 creat cu un proces de fabricație pe 14 nanometri, tactat la 1,8GHz. Cantitatea de memorie RAM este egală cu 4GB, în timp ce spațiul de stocare este de 64GB. Memoria internă poate fi extinsă cu carduri microSD de până la 512GB.

Partea de captură în cazul acestui telefon este asigurată de o singură cameră principală de 16 megapixeli cu PDAF și un bliț LED. Camera frontală pentru selfie-uri are un câmp vizual de 100 de grade datorită lentilelor și utilizează la interior un senzor de 5 megapixeli.

Încarcarea și sincronizarea datelor se realizează printr-un port USB-C. În plus, are o ieșire standard de căști de 3,5mm, suport pentru radio FM și DTS:X 3D Surround Sound. Experiența audio generată de acest aparat ar trebui să fie una destul de specială datorită convertorului digtal-to-analog Hi-Fi Quad DAC. Ca bonus, te vei bucura să afli că este certifica IP68 și MIL-STD 810G pentru rezistență la apă și șocuri. Acumulatorul este de 3300 mAh.

Disponibil pentru achiziție în culorile Aurora Black și Moroccan Blue, LG Q8 2018 va putea fi achiziționat cu aproximativ 415 euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: