LG pregătește cel mai mic proiector 4K pentru cine nu vrea TV

LG pregătește cel mai mic proiector 4K pentru cine nu vrea TV

CES 2018 se apropie cu pași repezi, dar LG a dat deja startul lansărilor printr-un proiector de dimensiuni reduse Ultra HD 4K de invidiat.

Până la această oră, proiectoarele 4K Ultra HD au fost asociate cu prețuri exorbitante și dimensiuni generoase. Pentru ca imaginea să fie de foarte bună calitate, iar volumul de detalii semnificativ, o lampă puternică are nevoie de mult spațiu de aerisire. Cei de la LG au reușit însă să desființeze aceste preconcepții prin intermediul noului model ce va fi detaliat la CES 2018.

LG HU80KA este cel mai nou proiector Ultra HD al sud coreenilor. Cu un design complet diferit față de alte proiectoare de pe piață, gadgetul folosește o serie de principii de funcționare complet diferite comparativ cu ce am văzut în anii trecuți. În locul unui design tradițional, acesta este înalt, de forma unei cutii pentru o sticlă de vin. Din partea de sus este proiectată imaginea de până la 150 inci în diagonală, aproximativ 3,8 metri.

Datorită unui mâner instalat pe laterale, vine la pachet cu un grad sporit de portabilitate. Mai mult decât atât, poate fi instalat în egală măsură pe o suprafață plană sau pe tavan, agățat cu grijă. Conform spuselor oficialilor de la LG, a fost investit un volum semnificativ de cercetare și dezvoltare pentru obținerea unui proiector 4K semnificativ mai mic decât al concurenței, fără vreun compromis de performanță.

Din portofoliul companiei, noul LG HU80KA este cel mai luminos. În teorie, poate emite până la 2500 lumeni, în contextul în care proiectoarele Full HD din oferta LG sunt limitate la 2000 de lumeni. Nu lipsește din ecuație suportul pentru conținut HDR, iar două difuzoare de 7W ar trebui să fie suficiente dacă vrei un pic de ambianță când te uiți la un film. În orice caz, are și o ieșire digitală optică sau HDMI pentru interacțiunea cu un sistem audio dedicat. Ca bonus, prin intermediul conectivității Bluetooth poți să-ți legi o pereche de căști sau o boxă, dacă nu vrei să deranjezi pe altcineva din casă când faci o sesiune de binging.

Detaliile de disponibilitate și preț le vom afla la Las Vegas, la CES 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI