LG renunță la ecranul curbat pentru flagship-ul G6

LG renunță la ecranul curbat pentru flagship-ul G6

O mulțime de zvonuri cu privire la noi smartphone-uri au apărut în ultima perioadă, dar G6 a rămas într-un con de umbră, cel puțin până acum.

Chiar dacă nu există prea multe informații din partea LG cu privire la noul flagship, asta nu înseamnă că nu se lucrează la el. Cu toate acestea, zvonurile pe care la avem momentan cu privire la telefon vorbesc mai degrabă de elemente pe care telefonul nu le va integra, în loc să le adopte.

Cea mai importantă ”pierdere” pentru LG G6 vine în materie de ecran. Zvonurile inițiale cu privire la telefon indicau că acesta ar urma să aibă un ecran curbat, dar cele mai noi surse spun că se va merge pe același design clasic, cu un ecran plat pentru telefon. Informația apare pe site-ul coreean ChosunBiz și a fost preluată și de digitaltrends.com.

Departamentul LG Display este deja ocupat cu producția de ecrane pentru smartwatch-urile proprii, dar și pentru Apple Watch. Astfel, Noul LG G6 va urma același design ca actualul model, G5.

Aceeași sursă vorbește și despre abandonarea unui nou design wireless pentru încărcarea telefonului. Acest nou sistem ar fi trebuit să încarce telefonul pe distanțe de până la 7 centimetri, dar se pare că nu va fi definitivat până la lansarea noului flagship, urmând să fie introdus în cadrul G7.

Nu în ultimul rând, zvonurile inițiale vorbeau despre un design de metal pentru noul telefon din seria G de la LG. Cu toate acestea, nici acest element nu va fi integrat în noul telefon, G6 urmând să aibă tot o carcasă de plastic.

Se pare că LG G6 nu va reprezenta un salt mare față de actualul G5 al companiei, dar G7 s-ar putea să devină unul dintre cele mai bune telefoane lansate de producătorul sud-coreean. Cu toate acestea, trebuie să ținem cont și de faptul că niciunul dintre elementele care acum au fost dezmințite nu a fost confirmat, astfel că G6 rămâne încă un telefon misterios, dar cu potențial.

 

Citește și: