OnePlus și Google lansează jocul care-ți dă premii de mii de dolari

OnePlus și Google lansează jocul care-ți dă premii de mii de dolari

OnePlus și Google au anunțat un joc de smartphone de tip puzzle numit Crackables. Ceea ce-l face mai special este că poți să și câștigi premii în timp ce-l joci.

Compania chineză a anunțat că gamerii care vor câștiga diverse premii de-a lungul jocului, iar marele câștigător va fi premiat cu un sistem de gaming în valoare de 30.000 de dolari. Totuși, să ajungi să câștigi marele premiul nu este chiar floare la ureche.

Jucătorii vor juca unul împotriva celuilalt și câștigă cel care rezolvă o serie de puzzle-uri într-un mod inteligent, dar și eficient. Dacă te numeri printre primii 1000 de jucători de pe glob care vor reuși să treacă de primele trei provocări atunci vei putea juca și runda finală pentru care ți se va trimite un microcontroller fizic pe care trebuie să-l folosești mai departe.

Jocul Crackables a fost realizat de studioul Sleep Derivation Lab care este condus de Christian Cantamessa, cunoscut pentru faptul că a ajutat la crearea unor jocuri foarte bune precum Red Dead Redemption sau Grand Theft Auto: San Andreas. Christian Cantamessa a fost lead designer și co-autor al Red Dead Redemption, a fost level designer la San Andreas și a scris și poveștile din Manhunt și Manhunt 2.

De asemnea, el a regizat și scris filmul Air, un thriller sci-fi cu Norman Reedus și Djimon Hounsou și a fost produs de Robert Kirman, creatorul The Walking Dead. Acestea fiind zise jocul pare a fi pe mâini bune și s-ar putea să te și distrezi cu acest joc, nu doar să te bucuri de faptul că o să primești câteva premii.

OnePlus a fost ajutată și de creativii de la Google Zoo, un think tank pentru branduri și agenții. Dacă ești interesat să joci jocul o poți face doar de pe mobil la această adresă. La momentul publicării acestui articol ar trebui să mai aștepți încă trei ore și jumătate pentru a te putea juca.

Citește și:
Etichete: