Poza din iPhone care a ajuns copertă de album pentru Kanye West

Poza din iPhone care a ajuns copertă de album pentru Kanye West

De regulă, albumele muzicale au coperte lucrate mult. Nu-i cazul și pentru Kanye West care și-a făcut singur coperta cu o poză din iPhone.

Kanye West a anunțat în mai că lansează un nou album. E al optulea pentru el și acesta va fi denumit „Ye”. Partea mai interesantă, cel puțin în cazul acesta, nu e muzica, ci că el a ales o poză făcută de el ca să ajungă copertă.

Cadrul tras cu iPhone are și o poveste. În drum spre audiția albumului din Jackson Hole, pe 24 mai, el a oprit, a pozat niște munți cu zăpadă și asta a fost tot. Pe imagine este pus și textul „I hate being Bi-Polar its awesome”. Povestea acestei coperte a fost dată pe Twitter de Kim Kardashian, soția lui.

Coperta Kanye West album nou

Sigur, în cazul lui Kanye West e mai mult un moft. Dar dacă vrei și tu să faci poze bune, am făcut un top scurt cu telefoane care au cameră bună. Dintre cele de la Apple, ai iPhone 8 și iPhone X. Cel mai scump are două camere foto, cu stabilizare optică pe ambele, și cu o grămadă de aplicații disponibile și compatibile în care să surprinzi cadre sau să procesezi pozele.

Camerele de pe iPhone X au ambele câte 12 megapixeli, cu f/1.8, respectiv f/2.4, cu stabilizare optică și capabile să filmeze 4K și slow motion. Odată ce-ai ales un iPhone X, poți fi sigur de cea mai bună calitate pe care o poate oferi un telefon cu iOS. Puncte pro pentru cameră: rapiditate, calitate, stabilizarea foarte bună și teleobiectiv (pe unul dintre senzori). Un minus e că aplicația e cam depășită, e mult prea simplistă pentru ce poate telefonul. Din fericire, recuperezi cu alte aplicații.

Citește și: