Un alt joc video va fi transformat într-un serial TV

Un alt joc video va fi transformat într-un serial TV

Încă un joc video este transformat într-un serial TV, iar de data asta chiar sper să fie unul bun.

Remedy Games, băieții din spatele seriei de jocuri Max Payne, a lansat în 2010 jocul video Alan Wake ce părea scos direct din imaginația lui Stephen King și influențat direct de seriale precum Twin Peaks. Alan Wake a fost lansat inițial pe consola Xbox apoi a ajuns și pe PC, doi ani mai târziu. Așadar, părea normal ca acest joc să fie transformat și într-un film sau într-un serial TV.

Peter Calloway, scriitorul serialelor Cloak & Dagger și Legion, se va ocupa de adaptarea jocului Remedy și va fi ajutat de Contradiction Films, dar și de scriitorul jocului, Sam Lake.

Jocul spune povestea lui scriitorului Alan Wake care se găsește prins în împrejurări supranaturale în orașul Bright Falls, în timp ce investighează dispariția soției sale. Pe scurt, jocul este un action thriller cu influențe horror care se te duce prin mai multe situații supranaturale, iar deciziile tale influențează desfășurarea acțiunii.

Ce era interesant la Alan Wake era modul în care era structurat: exact ca un serial TV, chiar și cu finalul în coadă de pește. „Alan Wake a fost practic un serial TV transformat într-un joc video. Asta a fost viziunea lui Sam Lake. El a fost influențat foarte mult de producții ca „The Twilight Zone”, „Secret Window”, „Northern Exposure”. Planuim să lucrăm îndeaproape cu el la acest serial”, a declarat Tomas Harlan, partener al Contradiction Films.

Alan Wake a fost primit destul de bine la vremea respectivă, însă jocul nu a avut parte de o continuare. Povestea jocului este punctul nostru de plecare, sămânța pe care o vom crește într-o poveste mai mare pe care o vom explora în serial. De-a lungul anilor, am lucrat la mai multe concepte și povești pentru Alan Wake pe care nimeni nu le-a văzut. Tot acest material ar putea fi o sursă de inspirație pentru serial, au spus cei de la Remedy.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Variety