iPhone Xs Max îți dovedește că oamenii vor doar ce e mai scump

iPhone Xs Max îți dovedește că oamenii vor doar ce e mai scump

iPhone XS Max a intrat la vânzare în urmă cu doar câteva zile, dar e deja de suficient timp piață încât să-ți dai seama ce preferă oamenii.

iPhone XS și XS Max au fost prezentate publicului în urmă cu aproape două săptămâni, iar acum câteva zile au intrat și la vânzare. Poate că prețurile nu sunt chiar cele mai mici, dar dincolo de asta, cifrele vânzărilor spun câte ceva despre cumpărători.

Analistul Ming-Chi Kuo a discutat despre noile telefoane, prin prisma vânzărilor înregistrate de acestea în primul weekend după lansare. Astfel, conform informațiilor pe care Kuo le are, varianta Max se vinde de trei, patru ori mai bine decât varianta de telefon XS clasic.

Mai mult, Kuo susține că cea mai populară versiune de iPhone XS Max cumpărată de utilizatori e cea de 256 GB. Pe de altă parte, varianta de 512 GB pare să aibă un stoc cu oarecare probleme, deoarece telefonul lipsește din multe magazine. Momentan, Samsung este singura companie care oferă module de memorie flash NAND pentru telefoanele Apple, astfel că e de înțeles faptul că apar și asemenea situații.

Când vine vorba de culorile pe care le preferă cumpărătorii, analistul menționează că Space Gray și Gold sunt cele mai populare variante, depășind cu mult opțiunea argintie.

Apple Watch Series 4 a intrat la vânzare pe primele piețe căruia îi este destinat. Kuo declară că cererea este mult mai ridicată decât se preconiza, iar că producția merge la capacitate maximă.

Din păcate, timpii de așteptare nu se vor reduce mai devreme de noiembrie, când al doilea furnizor, Compal, începe producția la timp pentru sezonul cadourilor. Predicțiile arată că Apple își va îmbunătăți livrările de ceasuri inteligente, către un total de 19,5 milioane de unități în 2018, o creștere de la 18 milioane.

Citește și:
Sursa: gsmarena.com