iPhone Xs Max: preț și disponibilitate în România

iPhone Xs Max: preț și disponibilitate în România

iPhone Xs Max este modelul de top dezvăluit acum de către Apple, în cadrul evenimentului de prezentare a telefoanelor pentru 2018. Aici găsești prețurile relevante de la eMAG și de la operatori.

iPhone Xs Max este ceea ce poate oferi Apple mai bun în acest moment; telefonul a fost dezvăluit recent, alături de Xs și de modelul Xr. Are cel mai mare ecran, un OLED cu diagonala de 6,5 inc. Telefonul e deja disponibil în oferta eMAG, dar și la operatori, iar mai jos găsești prețurile oficiale.

iPhone Xs Max la eMAG și la operatori

La eMAG, noul iPhone Xs Max este deja disponibil la prețul de 5.999 de lei pentru varianta de 64 GB. Dacă vrei ceva mai mult, adică 256 GB, telefonul va costa 6.799 de lei, iar dacă vrei să îți cumperi varianta de 512 GB, vei avea de plătit nu mai puțin de 7.899 de lei. Dacă preferi ofertele operatorilor, poate pentru că ai deja un abonament la unul dintre aceștia, ofertele sunt mai jos. Acestea au fost alese pentru varianta de 64 GB a telefonului, comună pentru toți operatorii.

Orange a listat abonamentul recomandat Me 45 pentru telefon. Dacă vrei un iPhone Xs Max astfel, vei plăti 855 de euro pentru telefon. Dacă nu te interesează un contract, prețul la liber e de 1.359 de euro, sau 6.330 de lei, la cursul valutar oficial.

Vodafone are telefonul în ofertă la un preț de 334 de euro, în caz că vrei să îl iei cu abonamentul recomandat, Super RED 54. Dacă preferi să cumperi telefonul la liber, te va costa 1.219 euro.

Și Telekom îți propune un abonament pentru iPhone Xs Max, Mobil 16; cu ajutorul acestuia, telefonul te va costa 4.935 de lei. În schimb, fără abonament, telefonul costă 5.899 de lei.

Citește și: