iPhone Xs: preț și disponibilitate în România

iPhone Xs: preț și disponibilitate în România

iPhone Xs este unul dintre noile smartphone-uri prezentate în urmă cu doar câteva momente de către Apple, iar mai jos găsești ceea ce te interesează, prețul lui în România.

Apple a prezentat publicului cele trei smartphone-uri pe care le-a pregătit pentru anul acesta, iPhone Xs, dar și modelele Xr și Xs Max. Modelul curent are ecran de 5,8 inci, iar între celelalte specificații sunt important de amintit procesorul Bionic A12, camera foto duală cu senzori de 12 megapixeli și acumulatorul în formă de L, cu 2.568 mAh.

iPhone Xs la eMAG și la operatori

La eMAG, noul iPhone Xs apare disponibil la prețul de 5.499 de lei pentru varianta de 64 GB. Dacă vrei varianta de 256 GB, te va costa 6.299 de lei, iar dacă vrei să îți cumperi varianta de 512 GB, vei avea de plătit 7.399 de lei. Dacă ai deja abonament la vreunul dintre operatori, poate vrei să îl cumperi direct de la unul dintre aceștia. Acestea au fost alese pentru varianta de 64 GB a telefonului, comună pentru toți operatorii.

Când vine vorba de Orange, dacă vrei să-ți iei iPhone Xs, abonamentul recomandat este Me 45. Cu acesta, vei plăti 745 de euro pentru telefon. Dacă nu te interesează un abonament, prețul la liber e de 1.189 de euro, sau 5.530 de lei, fără să luăm în calcul eventualul curs valutar diferit.

Vodafone a listat smartphone-ul la prețul de 225 de euro, în caz că îl cumperi cu abonamentul recomandat, Super Red 54. Dacă vrei să îl achiziționezi la liber, te va costa 1.119 euro, adică vreo 5.200 de lei (asta la cursul valutar oficial).

Și Telekom are o propunere pentru iPhone Xs, cu abonamentul Mobil 16; cu ajutorul acestuia îți vei lua telefonul la prețul de 4.436 de lei. În schimb, fără abonament, telefonul te va costa 5.399 de lei.

Citește și: