Dacă vrei iPhone Xs, Apple a găsit o metodă să-ți mai ia niște bani în plus

Dacă vrei iPhone Xs, Apple a găsit o metodă să-ți mai ia niște bani în plus

iPhone Xs, dar și modelele Xs Max și Xr, au fost lansate recent de către Apple, iar surprizele nu sunt neapărat pozitive.

Acum doi ani, Apple ”revoluționa” încă o dată lumea și renunța la jack-ul de căști de 3,5 mm, un lucru care a fost, evident, copiat de o bună parte din producătorii de telefoane cu Android.

Ce încă nu și-au dat seama mulți e că mișcarea n-a fost nici pe departe un progres, ba chiar din contră. Soluțiile alternative sunt uneori ciudate, cum ar fi, în cazul celor de la Apple, să-ți ofere un dongle în pachet, prin care să îți conectezi căștile clasice pe noul port Lightning.

Dacă până acum, ai primit acest dongle în pachet, Apple s-a gândit că ar fi o idee bună să îl scoată din pachet. După ce plătești undeva în jurul a 1.000 de dolari pe un telefon, va trebui să mai dai alți 9 dolari pe un dongle, ca să-ți conectezi căștile clasice la telefon. Evident, nu e vorba de preț, ci de gest în sine.

iPhone Xr e o versiune de telefon pentru cine încă n-a făcut upgrade la modele mai noi. Prețul va fi un factor extrem de important.

iPhone Xr are procesor A12. Totodată, are doar o cameră foto de 12 megapixeli și folosește Face ID ca pe iPhone X. Diferența e că ecranul e un LCD de 6,1 inci Liquid Retina și e mai mic decât iPhone 8 Plus (5,5 inci).

Modelele de iPhone Xs și Xs Max vine cu ecran de 5,8, respectiv 6,5 inci. Ambele au procesor Bionic A12, iar marea diferență dintre cele două modele este ecranul. Există câteva îmbunătățiri ale camerei față de anul trecut. Dacă vrei vrea să faci upgrade sau nu, asta ține doar de tine, însă s-ar putea ca saltul față de 2017 să nu fie prea mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: