iPhone Xr se vinde mai bine decât iPhone Xs, dacă te iei după Apple

iPhone Xr se vinde mai bine decât iPhone Xs, dacă te iei după Apple

În ultimele luni, au apărut diverse știri conform cărora noile iPhone-uri nu se vând atât de bine pe cât ar trebui, iar noile informații de la Apple prezintă o imagine nouă.

Cel puțin dacă te iei după Greg Joswiak, vicepreședinte de marketing de produs în cazul Apple, zvonurile că iPhone XR ar avea vânzări slabe sunt exagerate. Acesta nu a dat detalii despre recentele informații conform cărora furnizorii au fost anunțați de reduceri de comenzi. Totuși, Joswiak vrea să știi că iPhone XR se vinde mai bine ca XS și ca XS Max, încă din ziua lansării.

Un astfel de răspuns e destul de relativ și nu spune foarte multe despre unde se situează, de fapt, noile telefoane. În principiu, nu ar trebui să surprindă că XR, care costă 749 de dolari, se vinde mai bine decât XS, care costă 999 de dolari, sau XS Max, care costă 1.099 de dolari.

Totuși, asta nu exclude faptul că vânzările telefonului sunt mai slabe decât anticipa Apple. Dacă asta e adevărat, așa cum se zvonește, înseamnă că XS și XS Max o duc chiar mai rău de atât.

Zvonurile din industrie susțin că Apple a scăzut deja producția de XS și XS Max, pe fondul cererii scăzute pentru telefoane, comparativ cu așteptările. Mai mult, și producția de iPhone XR ar fi fost redusă cu o treime față de ceea ce era anticipat. Joswiak a evitat să răspundă la aceste întrebări și a preferat să reformuleze ideea că iPhone XR este cel mai popular și mai bine vândut dintre noile telefoane.

Evident, Apple pare să nu vrea să dea detalii de acest fel, așa că tot ce putem face e să așteptăm cifrele trimestriale.

Citește și: