iPhone vs. Android: diferențele cruciale între cele două tabere

iPhone vs. Android: diferențele cruciale între cele două tabere

Este oficial! O duci mai bine dacă ai iPhone. Utilizatorii de iPhone sunt mai fericiți, mai adventuroși și câștigă mai mulți bani decât utilizatorii de Android, conform unui nou studiu.

Preferința pentru iPhone sau pentru un telefon cu Android ar putea spune mai multe despre tine și despre personalitatea decât ai crede. Cei de la Slickdeals au făcut un sondaj la care au participat 1000 de deținători de iPhone și 1000 de deținători de telefoane Android și au tras niște concluzii.

Slickdeals a găsit că deținătorii de iPhone câștigă aproape dublu față de utilizatorii de Android (peste 53.000 de dolari pe an vs peste 37.000 de dolari pe an), dar și cheltuiesc mai mult. Un utilizator de iphone cheltuiește mai mult pe haine, gadgeturi, călătorii și pe produse de frumusețe.

Potrivit aceluiași sondaj, deținătorii de iPhone sunt și mai superficiali deoarece își fac, în medie, 12 selfie-uri pe zi, față de cele 7 făcute de cei care au Android. De asemenea, se pare că cei care au telefoanele Apple au mai mulți prieteni apropiați (5 vs 3) cu care vorbesc mai mult prin mesaje (57 de mesaje pe zi vs 26 de mesaje pe zi).

Pentru că sunt atât de mulțumiți de telefoanele lor, cei care au iPhone petrec mai mult timp în fața telefonului, aproape 5 ore pe zi aceștia se uită la ecran, cu mai mult de o oră față de cei care au Android.

Încă un indicativ al bogăției al deținătorilor de telefoane Apple este că nu se uită foarte mult la bani, pe când utilizatorii de Android caută ofertele și discounturile.

Nu în ultimul rând, rezultatele sondajului arată că cei care au iPhone sunt mult mai fericiți, 27% din ei declarându-se „foarte fericiți”. Mai mult, aceștia s-au declarat mulțumiți de slujbele lor, pe când doar 20% dintre deținătorii de teleofane cu Android au spus că sunt foarte fericiți cu jobul actual, în comparație cu cei 33% deținători de iPhone.

Problema cu sondajul acesta este că nu se spune cine sunt utilizatorii selectați, câți au fost femei, câți bărbați, ce vârste au? Oricum, mitul că „iPhone înseamnă bogăție” continuă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: