Noul iPhone de top ar putea avea trei camere foto principale

Noul iPhone de top ar putea avea trei camere foto principale

Apple are de-a face cu un iPhone de top care nu se mai vinde atât de bine pe cât și-ar dori compania, așa că trebuie să vină cu ceva nou pentru 2018.

iPhone X a reprezentat o adevărată revoluție pentru telefoanele Apple, deoarece a adus un design complet nou pentru seria de smartphone-uri. Pe lângă asta, a venit și cu o crestătură pe ecran, pe care toți producătorii de telefoane cu Android, într-o lipsă crasă de inspirație, s-au gândit că ar fi o idee bună să o copieze. Asta a fost una din situațiile în care mulți s-au putut mândri că o au mai mică sau mai subțire, spre bucuria utilizatorului final.

Având în vedere că vânzările nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, chiar dacă au fost destul de însemnate, compania trebuie să vină cu ceva nou pentru telefonul din 2018. Ar fi simplu să avem de-a face cu un telefon similar, cu îmbunătățiri marginale, dar ar fi greu de justificat prețuri de 5-6.000 de lei.

Astfel, Apple pare că ar vrea să se uite în grădina celor de la Huawei și ar vrea să aducă pe noul smartphone un sistem cu trei camere foto principale.

Informațiile vine de la Economic Daily News, cărora surse apropiate de Apple le-au confirmat vestea. Astfel, dintre cele trei smartphone-uri pe care compania plănuiește să le lanseze în toamnă, cel mai ieftin va avea ecran LCD și un preț de aproximativ 800 de dolari.

În ceea ce privește telefonul cu trei camere, acesta va avea un senzor principal de 12 megapixeli. Senzorii auxiliari vor ajuta dispozitivul să ofere un zoom optic de 5x. Pe măsură ce ne apropiem de data de lansare a telefoanelor vom afla, cu siguranță, mult mai multe detalii despre noile smartphone-uri.