Noul iPhone o să poată fi folosit cu stylus așa cum Steve Jobs nu voia

Noul iPhone o să poată fi folosit cu stylus așa cum Steve Jobs nu voia

Apple a făcut un pariu atunci când a lansat telefonul de peste 1.000 de dolari și s-a dovedit câștigător, deoarece oamenii s-au înghesuit să cumpere cel mai nou vârf de gamă de la Apple.

Cei de la TrendForce cred că noile iPhone-uri ce vor fi lansate de Apple în toamnă vor putea fi folosite cu Apple Pencil. Acest stylus Apple ar putea fi folosit pentru a face desene, pentru a lua notițe și pentru a sublinia anumite lucruri, iar asta ar putea fi potrivit pentru iPhone cu o diagonală de 6,5 inci pe care compania din California îl pregătește, dacă ar fi să credem ceea ce s-a dezvăluit pâna acum.

Se zvonește de mult timp că Apple ar vrea ca utilizatorii de iPhone-uri să poată folosi stylus-ul, iar acestă nouă adiție smartphone-ului ar putea crește vânzările de accesorii. De asemenea, este de așteptat ca ambele modele de iPhone-uri cu display OLED vor veni cu trei variante de spațiu de stocare: una de 64 GB, alta de 256 GB și ultima de 512 GB.

Pentru modelul entry level, cel care vine cu un display LCD, Apple va oferi doar două variante de spațiu de stocare, fie 64 GB, fie 256 GB. De asemenea, se crede că acest model va avea doar 3 GB memorie RAM, iar modelele mai scumpe vor veni cu 4 GB RAM.

Când a prezentat iPhone, Steve Jobs a lăudat utilizarea lui fara stylus. Era un discurs potrivit atunci, deoarece ecranele touch erau rezistive și aveau nevoie de așa ceva. iPhone avea ecran capacitiv. Acum însă nu mai e același scenariu, ci un smartphone modern poate fi folosit mai bine cu stylus. Vezi cazul Samsung Galaxy Note.

Cât ar putea costa noile telefoane Apple? Se estimează că modelul LCD ar avea un preț de pornire de la 699 de dolari, dar ar putea fi și 749 de dolari. Totuși, unii analiști cred că ar putea fi chiar și 600 de dolari.

Modelele OLED sunt ceva mai scumpe și dacă-l vrei trebuie să dai între 900 și 950 de dolari. Acest preț îl poate oferi Apple fără ca profitul să-i fie modificat datorită reducerii prețurilor componentelor.

Alte rapoarte indică faptul că Apple ar pregăti și o variantă de telefon dual-SIM pentru piața din China, locul unde astfel de telefoane sunt de preferat.

Citește și:
Sursa: 9to5mac
Etichete: