25 apr. 2018 | 10:46

iOS 11.3.1, lansat oficial: care sunt schimbările pentru iPhone

ACTUALITATE
iOS 11.3.1, lansat oficial: care sunt schimbările pentru iPhone

iOS 11.3.1 poate fi instalat acum de către toți posesorii de iPhone și iPad. Fără a introduce schimbări revoluționare, acesta remediază o problemă foarte supărătoare pentru utilizatori.

Apple a fost subiectul mai multor procese în Statele Unite din cauza practicilor la care apelează pentru sabotarea funcționalității reparațiilor efectuate de terți. În ultimii ani, cei care și-au schimbat butonul Home cu senzorul Touch ID la un service diferit de cel oficial Apple au întâmpinat numeroase probleme, deși reparația a fost efectuată corect.

Având în vedere prețurile practicate de Apple pentru înlocuirea ecranelor sparte sau crăpate la iPhone, foarte mulți utilizatori caută să efectueze reparații pe canale neoficiale. Din păcate, chiar și dacă panoul folosit în acest set de circumstanțe este compatibil, riști să nu funcționeze în parametri. Cu asta s-au confruntat mai mulți utilizatori de iPhone 8 și iPhone 8 Plus care și-au reparat telefonul în ultimele luni, doar pentru a-și da seama că panoul sensibil la atingere nu mai răspundea ca înainte.

Noul iOS 11.3.1 rezolvă exact acea problemă de compatibilitate dintre un iPhone 8 și un ecran care nu a fost înlocuit la un service Apple. Update-ul nu are decât vreo 50MB, deși dimensiunea variază în funcție de terminal și mai include alte câteva remedieri de bug-uri de securitate. Din acest motiv, nu este destinat doar utilizatorilor de iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, ci tuturor utilizatorilor de iPhone și iPad.

”iOS 11.3.1 sporește securitatea iPhone‑ului sau iPad‑ului dvs. și rezolvă o problemă care determina lipsa de răspuns a interfeței tactile la unele dispozitive iPhone 8, cauzată de repararea acestora cu afișaje de schimb neoriginale.

Notă: utilizarea unor afișaje de schimb neoriginale poate compromite calitatea vizuală și poate provoca funcționarea incorectă. Reparațiile certificate de Apple ale ecranelor sunt efectuate de specialiști de încredere, care utilizează piese Apple originale. Consultați support.apple.com/ro-ro pentru informații suplimentare.

Pentru informații despre conținutul de securitate al actualizărilor software Apple, vizitați acest site web.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele