Instagram a picat. Cât de mari sunt problemele cu rețeaua socială

Instagram a picat. Cât de mari sunt problemele cu rețeaua socială

Instagram a picat în urmă cu câteva minute, iar problema pare să fie una la nivel global și afectează și România.

UPDATE: Problemele cu Instagram s-au rezolvat în jurul orei 11:05.

Nu se întâmplă foarte des să pice una dintre marile rețele sociale, cum ar fi Instagram sau Facebook. Tocmai de aceea, atunci când se întâmplă asta, lumea ajunge rapid pe internet și postează despre probleme.

Se întâmplă și acum, având în vedere că de aproximativ 15-20 de minute la momentul publicării știrii, Instagram nu funcționează. Dacă încerci să îl accesezi de pe desktop, vei primi eroarea 5xx Server Error, iar dacă încerci să intri de pe telefon, nu vei putea da refresh feed-ului.

De obicei, problemele cu Instagram sau cu Facebook apar la nivel regional; vorbim poate de căderi într-o țară sau într-o regiune, însă de această dată, problema pare să fie extinsă pe întregul mapamond.

Conform Down Detector, probleme apar în Europa, în SUA și chiar în Australia. Unii oameni se plâng pe Facebook de problema cu Instagram, în timp ce alții au mers pe Twitter pentru treaba asta. În unele postări, unii chiar recunosc că ajung direct pe Twitter pentru a verifica dacă Instagram a picat.

Momentan, rețeaua este încă picată și nu dă semne că ar încerca să-și revină. Pare să fie o problemă ceva mai serioasă decât de obicei, deoarece cu alte ocazii, problemele dispar după doar câteva minute. De multe ori, nici măcar nu ai timp să-ți dai seama că Instagram a picat, dar de data asta durează mai mult.

Rămâne să vedem dacă Instagram va da și explicații cu privire la problemele de acum, având în vedere că au fost sesizate deja de o mulțime de oameni.

Citește și: