Acest Mercedes-Benz blindat e o fortăreață de lux pe roți

2018 Inkas Mercedes-Benz G63 AMG e o limuzină blindată pe care poate ți-ai dori-o, dar probabil n-ai ce face cu ea.

Mașina Mercedes-Benz G63 AMG creată de Inkas e o limuzină de lux, la care se adaugă beneficiul unei armuri extrem de puternice. Mai exact, armura automobilului este cea mai puternică pentru mașinile destinate civililor.

2018 Inkas Mercedes-Benz G63 AMG 1

Ratingul B7 reprezintă, de fapt, upgradeul principal al limuzinei față de modelul de anul trecut. Spre deosebire de blindajul B6, cel actual e capabil să reziste la gloanțe perforante, chiar și dacă sunt trase din puști de mare viteză.

2018 Inkas Mercedes-Benz G63 AMG 2

Totuși, nu primești un vehicul blindat și atât, pentru că cei de la Inkas se preocupă și de confortul tău pe timpul călătoriei. Și e destul de logică o asemenea abordare, având în vedere că te-ar costa 1,2 milioane de dolari pentru modelul de bază Inkas Mercedes-Benz G63 AMG.

2018 Inkas Mercedes-Benz G63 AMG 3

Mașina vine cu interior de piele exotică, alături de o variantă ultrapremium de Alcantara. Materialele au fost îmbinate cu o tehnică proprie de cusut a producătorului. Pentru că limuzinele au ca sinonim confortul, G63 vine cu patru fotolii care se pot rabata și care, evident, au și funcții de masaj încorporate. Scaunele au și un centru de control din care poți controla multimedia, luminile, funcțiile de confort dar și pe cele de securitate.

2018 Inkas Mercedes-Benz G63 AMG 4

Pe partea de entertainment, ai acces la un televizor 4K, la un Apple TV integrat cu Siri, dar și la un sistem audio premium, care poate fi personalizat în funcție de propriile preferințe. Ai acces și la un minibar cu frigider inclus.

Mașina nu e singura blindată produsă de Inkas: pe site-ul lor poți găsi tot felul de mașini blindate, cu diverse destinații.

Citește și: