Monitoarele de la LG pe care să le vrei în viața ta de gamer

Monitoarele de la LG pe care să le vrei în viața ta de gamer

Gamingul câștigă teren, astfel că tot mai mulți producători vin cu produse care să satisfacă nevoile gamerilor. La IFA, pentru toamnă, LG a lansat o nouă serie de monitoare de gaming Ultragear.

Monitoarele Ultragear se adresează celor care vor cea mai bună calitate a imaginii, o rată de refresh mare și o diagonală mare. Vedeta LG este un monitor UltraGear 34GK950G UltraWide cu o diagonală de 34 de inci și cu raport de aspect de 21:9 înseamnă că vezi mai mult decât ai putea să o faci pe un monitor obișnuit.

Dacă vrei, poți să unești două astfel de monitoare pentru o experiență de utilizare și mai captivantă. Standul este negru mat cu accente roșiatice, destul de minimalist, dar are o bază solidă.

Monitorul are un design minimalist, marginile ecranului sunt mici și experiența de utilizare este una foarte bună și mi-a plăcut în mod special lățimea acestuia și faptul că nu ești distras de la acțiunea din joc de ceea ce se întâmplă în mediul înconjurător.

Nu putea fi un produs de gaming fără luminițe, iar sfera de pe spatele monitorului este iluminată și poți alege mai multe culori, în funcție de preferințe.

Monitorul are un panou Nano IPS cu o rezoluție QHD (3440 x 1440 pixeli), ce acoperă 98% din spectrul de culoare DCI-P3 (un standard în industria filmului) și 135% din spectrul de culoare sRGB. DCI-P3 este un spectru de culoare mai larg decât sRGB ceea ce înseamnă că monitorul reproduce mai multe nunațe de culoare.

Asta este foarte util pentru cei care editează și corectează culori în fotografii și video, dar și pentru gameri deoarece imaginea este mai aproape de realitate. Mai mult, monitorul este și certficat VESA DisplayHDR 400, ceea ce înseamnă că vei vedea mai multe detalii în zonele întunecoase și în cele luminoase.

Alte detalii tehnice includ o luminozitate maxmimă de 400 cd/m2, un raport de contrast de 1.000:1, unghiuri de vizuaizare de 178 atât pe verticală, cât și pe orizontală, adâncimea culorii este de 8 biți fără dithering , iar timpul de răspuns este 5 ms (de la gri la gri).

Monitoare LG pregătite pentru gaming cu Nvidia G-Sync

De asemenea, acest model are inclusă tehnologia Nvidia G-Sync ceea ce înseamnă că nu o să vezi tearing sau stuttering în imagine, iar rata de refresh de 120Hz înseamnă că obiectele vor fi redate mai clar pentru un gameplay mai lin și o fluiditate vizuală mai bună.

O rată de refresh mai mare este apreciată de gameri. Asta înseamnă că pot reacționa mai rapid și pot obține o performanță mai bună în jocuri.

Există și trei moduri presetate de gaming – două pentru first person shooters și unul pentru jocurile de tip RTS. Monitorul are un DisplayPort 1.2, un port HDMI 1.4, două porturi USB 3.0 și o mufă pentru căști. Acesta va fi disponibil începând cu noiembrie 2018 și va avea un preț de 1.400 de euro.

Ce este interesant la acest model LG este că oferă un spectru de culoare larg, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat pentru gaming, dar pentru editare foto și video, mai ales că monitorul este lat, ceea ce elimină nevoia a două monitoare conectate la PC.

Gamingul pe diagonală mare e gaming de vis

La IFA, compania a mai prezentat și alte monitoare pentru gaming cu o diagonală de 31,5 inci, dar cu panou VA și cu o rată de refresh de 144Hz și chiar 165Hz (overcloack), dar și monitoare special pentru muncă.

Monitorul 27MD5KA este un monitor UltraFine display cu o diagonală de 27 de inci ce are un panou UPS cu o rezoluție 5K (5120 x 2880 pixeli), cu o luminozitate de 500 de niți și acoperire de 99% a spectrului DCI-P3, cameră și microfon integrat, dar și două difuzozare de 5W. Pentru conectivitate are un port Thunderbolt 3 și unul USB tip C.

Acest monitor este dedicat celor care editează imagini și care lucrează zilnic cu nuanțele de culoare.

Un all-in-one pe care să-l pui la treabă

Nu în ultimul rând, la stand a fost prezent și LG Cloud Device, un computer all in one.

În monitorul de 37,5 inci cu panoul IPS WQHD+ (3840 x 1600 pixeli) este inclus un procesor AMD Raven Ridge Ryzen 3, 8 GB RAM, un SSD de 128 GB, Wi-Fi 802.11ac, bluetooth 4.2, o cameră video și două difuzoare de 10W.

Astfel, ai un monitor bun și un calculator îndeajuns de performant, totul într-un singur loc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: