23 oct. 2018 | 14:02

Telefonul Huawei care a picat de la etajul 21 s-a făcut pulbere, dar încă pornește

ACTUALITATE
Telefonul Huawei care a picat de la etajul 21 s-a făcut pulbere, dar încă pornește

Dacă ar fi o altă lume, una a basmelor, probabil că acest telefon ar fi un fel de protagonist sau antagonist greu de ucis. Altfel, e doar un Huawei P20 care a rezistat unei căderi de la etajul 21.

„[…] mi-am scăpat telefonul de la etajul 21 și s-a izbit direct de pavajul din zgură”, a scris utilizatorul care și-a scăpat telefonul Huawei. Surpriza mai mare a fost că dispozitivul a funcționat, chiar dacă nu pe deplin.

El a spus că a putut folosi autentificarea facială, scannerul de amprentă de pe Huawei P20 și chiar internetul și conexiunea prin Bluetooth mai funcționau. Camera de pe spate nu a mai funcționat însă.

În mare parte, după cum poți vedea și din imaginile de mai jos, telefonul s-a îndoit, spatele e praf și folia de pe ecran s-a spart cam cum s-ar sparge orice ecran. Totuși, e impresionant că a funcționat după un astfel de test de rezistență.

Totodată, poate fi vorba doar de un pic de marketing aici în favoarea telefonului Huawei. Nu vom ști niciodată. Dincolo de un mesaj publicat pe rețeaua socială Weibo, rămân imaginile. Dar dacă a rezistat atât de bine, e lăudabil. Cel puțin e suficient de „întreg” cât să poată fi recuperate date de pe el.

În România, găsești un Huawei P20 la un preț de sub 3.000 de lei, poate și mai ieftin, dacă este vreo promoție. Ca hardware, telefonul are 4 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, un ecran LCD de 5,8 inci, două camere foto de 12 și 20 megapixeli, iar bateria este de 3.400 mAh.

Altfel, rulează Android Oreo cu interfața EMUI de la Huawei și va primi Android Pie în curând. Dispune de port USB-C pentru încărcare și poate fi încărcat rapid prin fir. A fost anunțat în primăvara acestui an și, între timp, lumea deja s-a orientat spre Huawei Mate 20 Pro.

huawei-p20-pro-distrus-1

huawei-p20-pro-distrus-3

huawei-p20-pro-distrus-2

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele