Prima imprimantă care nu-i plictisitoare și e ceva mai utilă decât altele

Prima imprimantă care nu-i plictisitoare și e ceva mai utilă decât altele

HP Tango este numele celei mai noi imprimante de la HP și este una care se aliniază perfect la afinitatea sporită a internauților pentru design original și comenzi vocale.

HP a reușit din totdeauna să facă o treabă foarte bună când vine vorba de imprimante. Unele dintre cele mai trainice cu care am interacționat în ultimele două decenii au fost create de producătorul american.

Pe lângă avansuri pe partea de funcționalitate și tehnologii de imprimare precum LaserJet, oficialii Hewlett Packard nu au fost imuni când vine vorba de trenduri în design. Cel mai bine, iese la iveală acest lucru în momentul în care te uiți la recent lansata HP Tango.

HP-Tango-X-with-cork-wrap-open

Noua creație de la HP este intitulată HP Tango și este o imprimantă pe care o poți ascunde cu ușurință în bibliotecă. În momentul în care nu imprimi nimic, poți profita de husa dintr-o imitație de piele și o maschezi precum orice altă carte groasă de dimensiuni generoase pe care o ai în casă.

Ideea nu este neapărat una spectaculoasă, dar rezultatul final arată foarte bine și este puțin probabil să uiți prea curând de el.

Tot la capitolul particularități originale, noua imprimantă ar putea fi prima și singura care, pe lângă conectivitatea Wi-Fi, îți pune la dispoziție un asistent virtual. Indiferent dacă ai o afinitate pentru Google Assistant, Alexa sau Cortana, oricare dintre ei este disponibil pentru a-ți eficientiza activitățile prin casă.

De exemplu, îi poți cere imprimantei să-ți listeze calendarul pe luna următoare sau, dacă ți s-a terminat cartușul, îi poți cere să-ți comande unul nou de pe Amazon.

Noua imprimantă este disponibilă în două variante la prețuri diferite. Pentru 200 de dolari, vei putea pune mâna pe HP Tango X, versiunea care include și coperta gen husă de mai sus. Versiunea fără husă este cu 50 de dolari mai ieftină.