Gadgetul care te scapă de încălțămintea urât mirositoare

Gadgetul care te scapă de încălțămintea urât mirositoare
Sursa foto: Panasonic

Nu obișnuiești să porți ciorapi sau poate, pur și simplu, îți miros picioarele atunci Panasonic are soluția pentru încălțămintea puturoasă. Numai să ai cinci ore libere la dispoziție.

Panasonic a lansat MS-DS100, un fel de odorizant pentru încălțăminte care ar trebui să elimine mirosurile neplăcute din încălțări mult mai eficient decât spray-urile de pe piață. Pentru a utiliza produsul trebuie să-l bagi în priză și apoi în adidașii, pantofii sau ghetele tale. Dacă nu ai o priză la îndemână atunci poți apela la o baterie externă de 3760 mAh pentru modul normal și una de 5000 mAh pentru modul de șapte ore.

MS-DS1000 folosește umezeala din aer pentru a forma „molecule încărcate electric” care conțin radicali hidroxil. În timp, aceste molecule reușesc să elimine mirosurile din interiorul încălțămintelor.

Există două moduri de funcționare a gadgetului Panasonic: normal și lung, cel normal are un program de cinci ore, iar cel lung e șapte ore. Potrivit lui Panasonic, modul lung este pentru momentele „în care ești îngrijorat de miros sau polen”.

Acest gadget nu este prima încercare a Panasonic de a face un dispozitiv care să te scape de mirosuri neplăcute. Compania a lansat vara trecută un umeraș odorizant care funcționeazî în același fel ca și MS-DS100, dar pentru haine.

Dispozitivul ciudățel va fi disponibil în Japonia începând cu 20 septembrie, însă compania nu a anunțat și un preț, dar ne așteptăm să nu fie tocmai ieftin. De exemplu, umerașul odorizant costă 180 de dolari pe Amazon. De asemenea, Panasonic produce doar 1000 de astfel de produse în fiecare lună. Așa că dacă îți dorești neapărat produsul sau poate dacă ai o mare problemă cu adidașii mirositori atunci ar trebui să te grăbești.

Nu știu câtă lume avea nevoie de așa ceva, dar bănuiesc că Panasonic a făcut o cercetare de piață și a găsit o cerere pentru un astfel de produs, pentru oamenii care nu sunt mulțumiți de spray-urile odorizante.

Citește și:
Sursa: 9to5toys
Etichete: