02 oct. 2018 | 15:30

Cele mai bune poze făcute cu iPhone Xs îți arată cât de bun e telefonul

ACTUALITATE
Cele mai bune poze făcute cu iPhone Xs îți arată cât de bun e telefonul

Noile telefoane iPhone Xs au ajuns în mâinile oamenilor, iar fotografiile au început să apară pe internet. Cei de la Apple le-au semnalat pe următoarele ca fiind cele mai bune.

Fotografiile au fost adunate de pe Instagram și de pe Twitter de la utilizatorii care au folosit hashtag-ul #shotoniPhone și au fost selectate fotografii care ne arată capabilitățile modului de fotografiere portret, smart HDR, bokeh și alte funcții introduse cu iPhone Xs.

 

View this post on Instagram

 

Night #photography on an #iphonexsmax #instapic #instapicture #apple #iphone #photooftheday #picoftheday #potrait #bokeh #shotoniphone

A post shared by Gareth Singham (@garethsingham) on

iPhone Xs și iPhone Xs Max au același sistem dual de cameră introdus cu iPhone X, cu doi senzor de 12 megapixeli, însă camerele au fost îmbunătățite. Senzorul larg este acum cu 32% mai mare decât cel regăsit pe iPhone X și de două ori mai rapid. Așadar, noul telefon ar trebui să producă imagini cu mai multe detalii, o acuratețe a culorilor mai mare, și o performanță mai bună în situații de luminozitate scăzută.

 

View this post on Instagram

 

Selfie ?

A post shared by Matt Baron (@baron_films) on

De asemenea, noul sistem de procesarea a imaginilor, alături de motorul neural, a doua generație, inclus în cipul A12 Bionic face ca telefonul să fie capabil să proceseze imagine într-un mod nou, Smart HDR ce ar trebui să producă o dinamică a culorilor mai mare. Pe scurt, ar trebui să vezi mai multe detalii în zonele luminoase (imaginile să nu mai fie la fel de arse ca în trecut) și mai multe detalii în zonele de umbră și întuneric.

O altă funcție introdusă cu iPhone Xs este controlul diafragmei, după ce fotografia a fost făcută. Asta îți dă posibilitatea să poți să alegi cât de mult blur vei în fundal în cazul portretelor. Mai mult, pe scenă,la prezentarea telefoanelor, cei de la Apple au zis că noul mod de fotografiere imită foarte bine fotografiile realizate cu aparate foto scumpe.