FOTO Fabrica de roboți sexuali care a oripilat internetul

<span class='highlight-word'>FOTO</span> Fabrica de roboți sexuali care a oripilat internetul
14:45 26.05.2018

O fabrică din China a reușit să lase internetul cu gura căscată. Niște imagini tulburătoare din interiorul acesteia au apărut în online și îți arată roboți AI de sex feminin care pot fi personalizați la comandă.

Păpușile AI, care costă în medie 3.100 de dolari, au o piele moale și elastică, realizată dintr-un plastic cauciucat, care conține mult mai puțin ulei decât plasticul obișnuit și, în mod normal, nu miroase.

roboți AI China

Plasticul este încălzit la 37 grade Celsius, pentru a semăna cât mai mult cu corpul uman. De asemenea, dezvoltatorii păpușilor spun că acestea au senzori de corp, care le fac, de asemenea, să se simtă ca oamenii obișnuiți.

roboți AI China

Compania vinovată pentru producerea acestor roboți sexuali este Shenzhen Atall Intelligent Robot Technology și spune că majoritatea clienților săi sunt bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 50 ani. Majoritatea comenzilor sunt plasate din Europa și America.

roboți AI China 3

De asemenea, compania a precizat că americanii preferă roboții cu pielea mai închisă și sâni mari. La polul opus îi găsim pe chinezi care preferă trăsăturile asiatice, cu organe genitale mai mici.

roboți AI China 4

Cel mai șocant aspect este că firma vinde și roboți sexuali AI de dimensiuni mici – cât niște copii -, atât bărbați cât și femei, iar cea mai mare cerere vine din America și Canada.

Din păcate, fetișul pervers pentru păpuși de dimensiunile unor copii nu este un lucru nou. Anul trecut s-a descoperit că a existat o creștere a numărului de bărbați care au comandat astfel de păpuși din Hong Kong.

roboți AI China 2

Corpurile roboților sunt fabricate din elastomeri termoplastici modificați și un schelet metalic. Acestea au jumătate din greutatea normală a unui om. Compania a precizat că roboții sunt prevăzuți cu măsuri anti-incendiu, anti-șoc și anti-explozie.

roboți AI China 5

Compania spune că mai are nevoie de 10-20 de ani până să poată face roboți pe deplin funcționali, care pot să-și miște mâinile și să meargă ca oamenii obișnuiți.

loading...